38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Пробник духи з феромонами для чоловіків PHERO-MUSK Grey 1 ml

Пробник духи з феромонами для чоловіків PHERO-MUSK Grey 1 ml

Артикул 91400065
Об'єм (мл): 1
91 грн
86 грн
Увага! Даний товар відправляється при повній передоплаті!

УВАГА! Цей товар надсилається за повною передоплатою!

PHERO-MUSK Grey володіє характерним чоловічим ароматом з нотками, придатними для будь-якого випадку. В ароматі переважають інтригуючі акценти грейпфрута, м'яти і герані, які приваблюють жінок і викликають їх інтерес. База аромату розкривається ароматами сандалового дерева, мускусу і шкіри - мужніми і дуже збудливими. Ця незвичайна суміш викликає збудження в жіночій підсвідомості, потяг до чоловіків і прагнення до сексу.

PHERO-MUSK GREY-це препарат з сучасним і виразним чоловічим ароматом, створений для того, щоб пробудити в жінках бажання і еротичне збудження, перед яким вони не зможуть встояти. Унікальний набір інгредієнтів стимулює жінок і змушує їх сприймати чоловіка як виключно мужнього і сексуально привабливого. Сильне і ефективне дію PHERO-MUSK Gray обумовлено містяться в ньому особливими ароматами. Жінки підсвідомо реагують на інгредієнти, що містяться в препараті, під їх впливом починають відчувати тягу до близького контакту, збуджуватися і схильні до флірту.

 

Спосіб застосування: Досить невеликої кількості духів для досягнення бажаного ефекту. Ефективний ефект зберігається приблизно через 3-4 години після нанесення.
Упаковка: флакон 1 мл.

 

 



Виробник Aurora
Об'єм (мл) 1
Кількість швидкостей вібрації 1
Країна виробник Польща
Аромат Сандал
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Духи з феромонами для чоловіків
Залишіть свій відгук на Пробник духи з феромонами для чоловіків PHERO-MUSK Grey 1 ml напишіть відгук
Супутні товари
Духи з феромонами для чоловіків