38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Презерватив ультратонкий з поліуретану прозорого кольору Shulemei 3 штука

Презерватив ультратонкий з поліуретану прозорого кольору Shulemei 3 штука

Артикул 92683
750 грн
637 грн
Презерватив ультратонкий поліуретан Shulemei 0.01 (аналог Sagami) за 3 шт.

Бажаєте насолоджуватися інтимними моментами з максимальним комфортом та відчуттям натуральності Ультратонкий презерватив з поліуретану Shulemei 0,01 – це ідеальне рішення для вас. Презерватив стане неймовірно тонким бар'єром, який дозволить вам насолодитися максимальною близькістю та відчуттям безпеки. Цей презерватив є якісним аналогом популярних японських презервативів Sagami за більш доступною ціною. Виконано презерватив із міцного поліуретану, завдяки чому забезпечує надійний захист під час статевого акту, зберігаючи одночасно почуття природності та комфорту. Ультратонка товщина 0,01 мікрон створює відчуття природності та практично не відчутної присутності. Ви відчуватимете кожен дотик і рух, наче презерватива і немає. Це надає більшого задоволення та впевненості під час близькості. Презерватив Shulemei 0,01 еластичний та забезпечує комфортну посадку на будь-який розмір. Він змащений силіконовим лубрикантом, який забезпечує легке ковзання та надає додаткового задоволення. Неважливо, який у вас досвід чи перевага, презерватив Shulemei 0,01 стане ідеальним вибором для впевненого та комфортного сексуального досвіду. Використовуйте його впевнено, знаючи, що ви захищені та можете насолоджуватися кожним моментом.

Характеристики: Матеріал - поліуретан Товщина - 0,01 мікрон Олія - силіконова основа Діаметр - 52±2 мм Довжина - ±160 мм

Найпопулярніший контрацептив, при правильному застосуванні забезпечує захист від небажаної вагітності та захворювань, які передаються статевим шляхом у 98%. Технології дозволили створити презервативи, товщина яких не заважає чоловікам отримувати задоволення, якби вони не використовували цей метод захисту. Якщо з будь-якої причини не підходять латексні вироби, їх можна замінити контрацептивами з поліуретану або ізопрену.

Поліуретанові презервативи потрібні не тільки тим, хто має алергію на латекс. Ця їхня важлива перевага чудово співіснує з іншими. Наприклад, вони не мають характерного «гумового» запаху – погодьтеся, важлива особливість для тих, у кого органи нюху беруть участь у процесі кохання. Крім того, за рахунок виключно гладкої поверхні такі кондоми дозволяють навіть перебуваючи під захистом, зберегти реалістичність відчуттів.

Виробник Shulemei
Довжина 160
Діаметр 52
Країна виробник Китай
Матеріал Поліуретан
Вид виробу Презерватив
Колір Прозорий
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Презервативи
Залишіть свій відгук на Презерватив ультратонкий з поліуретану прозорого кольору Shulemei 3 штука напишіть відгук
Презервативи