38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка зі зміщеним центром ваги BLACK PRETTY LOVE BI-040034

Анальна пробка зі зміщеним центром ваги BLACK PRETTY LOVE BI-040034

Артикул BI-040034
712 грн
640 грн
Немає в наявності

Анальна пробка зі зсунутим центром тяжіння BLACK PRETTY LOVE BI-040034

Унікальна анальна пробка від китайського бренду Baile: BLACK PRETTY LOVE BI-040034. Виріб вражає своїм дизайном та функціоналом. Виготовлена з високоякісного силікону - безпечного для тіла матеріалу. Завдяки своїй довжині 104 мм і діаметру 26 мм, вона стане незамінним аксесуаром як для новачків, так і для досвідчених користувачів. Чорний колір додає естетичності і робить її привабливою на вигляд.

Інструкція застосування

Перш ніж почати використання анальної пробки, проведіть гігієнічну процедуру очищення препарату та Вашого тіла. Потім надягніть на іграшку підходящий кондом або покрийте її лубрикантом на водній основі перед введенням.

Догляд за анальною пробкою

Після кожного використання обов'язково очистьте анальну пробку теплою водою з милом або спеціальним засобом для чищення секс-іграшок. Зберігайте в сухому і темному місці, подалеку від прямих сонячних променів.

Переваги

  • Бренд - Baile: Китайська компанія, відома своєю якістю та надiйнiстю.
  • Країна-виробник - Китай: Товари, виробленi в Китаї, славляться своїм спiввiдношенням цiни та якостi.
  • Матерiал - Силiкон: Безпечний для тiла матерiал, який приємний на дотик i гiпоалергенний.
  • Довжина - 104 мм. Дiаметр - 26 мм: Вражаючi розмiри дозволяють досягти нових висот задоволення.
  • Колiр - Чорний: Елегантний чорний колiр надає естетичностi аксесуару.
Не упустите можливостi спробувати новi горизонти насолоди! Неважливо, уже досвiдчений користувач Ви чи новачок у цьому деле, анальна пробка з зсунутим центром тяжостi BLACK PRETTY LOVE BI-040034 обов'язково посилить Вашi враження. Запрошуємо Вас ознайомитися з усiма товарами магазину TALLA та обрати пiдходять для Вас модель анальної пробки.

Анальні пробки без вібрації є класикою цієї категорії секс-іграшок. Вони є самодостатніми інтимними гаджетами або використовуються як додатковий стимулятор при вагінальному проникненні, що робить гострішим відчуття обох партнерів. Класичні пробки для аналу – ідеальні іграшки для підготовки до анального сексу та чудово підходять для тривалого носіння. Як то кажуть, нічого зайвого. Їхня форма, матеріали виготовлення, конструкція оптимально підходять для тривалої стимуляції та носіння, причому абсолютно непомітно для оточуючих.

Для тих, хто цінує неймовірно сексуальний та чорний колір, що зберігає стільки таємниць, рекомендуємо звернути увагу на велику категорію, що об'єднала в собі секс-гаджети для реалізації будь-яких інтимних ідей. Анальна пробка чорна  без вібрації може бути такою ж ефективною, як і девайс з риммінг-ефектом, а маленька іграшка в деяких випадках незамінна так само, як і велика з незвичайною формою, кожен рух якої відгукується задоволенням у вашому тілі.

При виборі іграшки для стимуляції такої делікатної зони як анус, ми хочемо бути впевнені в ній на всі 100. Анальна пробка силіконова відноситься саме до таких девайсів. Вироби з силікону приємні на дотик, швидко нагріваються до температури тіла і мають гарну гнучкість. Вони безпечні, оскільки не містять шкідливих речовин та гіпоалергенні. Силіконові пробки будуть гарним вибором для початківців та тих, хто вже має досвід, надаючи певну свободу дій.

Виробник Baile
Довжина 104
Діаметр 26
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Водостійкість Ні
Функція вібрації Ні
Матеріал Силікон
Колір Чорний
Категорія сексшопу Анальні пробки без вібрації
Залишіть свій відгук на Анальна пробка зі зміщеним центром ваги BLACK PRETTY LOVE BI-040034 напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки без вібрації