38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальний пробка з вібрацією PRETTY LOVE BI-040038

Анальний пробка з вібрацією PRETTY LOVE BI-040038

Артикул BI-040038
551 грн
523 грн

Анальна пробка з вібрацією PRETTY LOVE BI-040038

Даруйте собі нові враження та яскраві емоції! Анальна пробка з вібрацією PRETTY LOVE BI-040038 - незамінний аксесуар для любителів незвичайних відчуттів. М'який як бархат, ця іграшка виготовлена з високоякісного силікону, який приємний на дотик і не викликає алергічної реакції. Компактні розміри роблять її зручною для використання і легко розташовуваною всередині тіла. 12 режимів вібрації дозволяють забезпечити різноманіття блаженства, яке з кожною хвилиною стає все інтенсивнішим.

Інструкція з використання

Приготуйте іграшку до використання, використовуючи спеціальний лубрикант на водній основі. Увімкніть бажаний режим вибрації натисканням кнопки на базі іграшки. Введення слід проводити дуже обережно без зайвих фізичних зусиль.

Догляд за анальною вібропробкою

Після використання очистити іграшку спеціальним засобом для догляду за еротичними аксесуарами або теплою водою і мильним розчином. Сушити пробку на повiтрi, уникати прямих сонячних променiв та батарей.

Переваги

  • Бренд LYBAILE гарантує високу якiсть продукцiї та безпеку використання.
  • Країна-виробник Китай - перевiренi методи виробництва гарантують надiйнiсть товару.
  • Матерiал - Силiкон має гiпоалергеннiсть та delicatesse для дотику i забезпечує максимальне задоволення.
  • Довжина 85 мм та дiаметр 31 мм пасують як початкoвцям, так i досвiдченим користувачам.
  • Чорний колiр надає пробцi стильний вид.
Не вiдмовляйте собi у задоволеннi! Придбати анальну пробку PRETTY LOVE BI-040038 можна на нашому сайт TALLA - лидера продажу інтимних товарив у інтернет-магазинах. У нас Ви будете задоволенi широким асортиментом анальних пробок для будь-яких смакiв та уподобань. Насолоджуйтеся незабутнiми враженнями уже сьогоднi!

Анальні пробки з вібратором дозволяють підняти на небувалий рівень такий привабливий для багатьох вид стимуляції. На відміну від класичних анальних пробок, девайси з вібрацією значно розширюють наші можливості. Наявність вібрації та дистанційне керування іграшкою дозволяють отримувати задоволення поза спальнею, просто займаючись звичайними справами. Навіть звичайна анальна пробка робить наші відчуття гострішими, якщо використовувати її під час прелюдії або статевого акту. Гаджет із вібрацією здатний подарувати ще більше нових вражень від сексу.

Вібрація може відволікати, а додаткові опції часто здатні змінювати основні і більш важливі для користувача характеристики іграшки. У цьому випадку рекомендуємо вам звернути увагу на пробки для анала без вібрації. Їх асортимент дозволяє зробити вибір, який точно відповідає нашим бажанням. Підібрати іграшку, яка забезпечить безпечну та делікатну або навпаки, таку часом необхідну жорстку стимуляцію.

Кожен момент нашого інтимного життя є унікальним. Завтра ваші сексуальні бажання не будуть такими, якими вони були сьогодні. Анальні пробки з вібрацією здатні взяти на себе частину роботи, великі пробки подарують почуття наповненості в задньому проході, а аксесуари з особливою формою ефективно впливають на простату. Не забувайте, що чоловіки і не тільки вони люблять очима. Тому завтра пріоритетом може стати естетика і ваш анус прикрасить анальна пробка з камінчиком , яка підвищить рівень пікантності.

Іграшки з вібрацією можуть суттєво змінити відчуття під час стимуляції, особливо в такій маловивченій області як анус. Але існують і інші фактори, завдяки яким пробки для аналу стають особливими і визначають асортимент цієї категорії гаджетів. Це розміри, форма, матеріал. Кожна з іграшок має унікальний набір характеристик, які в сукупності можуть докорінно змінити ваші відчуття.

Виробник LYBAILE
Кількість швидкостей вібрації 12
Діаметр 31
Довжина 85
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Режим роботи Вібрація
Країна виробник Китай
Матеріал Силікон
Водостійкість Так
Стать Унісекс
Колір Чорний
Категорія сексшопу Анальні пробки з вібрацією
Залишіть свій відгук на Анальний пробка з вібрацією PRETTY LOVE BI-040038 напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з вібрацією