38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальна пробка з вібрацією PRETTY LOVE BI-040039

Анальна пробка з вібрацією PRETTY LOVE BI-040039

Артикул BI-040039
619 грн
588 грн
Немає в наявності

Анальна пробка з вібрацією PRETTY LOVE BI-040039

Облицювана бархатисто м'яким, майже плюшевим силіконом високої якості і з соковитим розміром шириною завжди 30 мм, ця анальна пробка також має особливі властивості. Гладка на дотик і дивовижно гнучка, але при цьому достатньо тверда для точної стимуляції, нова анальна пробка від LYBAILE є одним з найякісніших продуктів свого роду. Простота в користуванні і ніжність матеріалу роблять її компактним вибором для будь-яких видів анального задоволення.

Інструкція з використання

Пройдіть комфортне число попередньої ласки перед початком використання іграшки. Найважливіше - обов'язково змастити його вашим улюбленим лубрикантом на водній основі перед введенням. Обов'язково пам'ятайте про чистоту: кожен раз очистіть вашу іграшку перед використанням і після.

Догляд за Анальною Вібропробкою

Після кожного використання очистіть пробку теплою водою і милом, або скористайтеся спеціальним антисептиком для секс-іграшок. Зберігайте в чистому і сухому місці.

Переваги

  • Бренд LYBAILE - один з найвідоміших виробників інтимних товарів, що має свою репутацію на ринку.
  • Країна-виробник Китай - означає вигідну ціну при збереженні високої якості продукту.
  • Матеріал виготовлення Силікон забезпечує комфорт і тривалий термін експлуатації іграшки.
  • Довжина 118 мм і Дiаметр 30 мм забезпечують впевнену стабiльнiсть пробки при використаннi.
  • Колiр Темний додає естетичний вид вашiй новiй iграшцi.
Не вiдмовляйте собi у задоволеннi випробувати неймовiрнi вiдчуття! Анальна пробка PRETTY LOVE BI-040039 уже чекає на вас на нашому сайтi TALLA. Бездоганна якiсть матерiалiв, коректнi розмiри - все це робить її кращим вибором. Подбайте про своє задоволення прямо зараз! А ще, у нас на сайтi ви знайдете безлiч iнших анальних iграшок рiзних розмiрiв i форм для будь-яких уподобань.

Анальні пробки з вібрацей дозволяють підняти на небувалий рівень такий привабливий для багатьох вид стимуляції. На відміну від класичних анальних пробок, девайси з вібрацією значно розширюють наші можливості. Наявність вібрації та дистанційне керування іграшкою дозволяють отримувати задоволення поза спальнею, просто займаючись звичайними справами. Навіть звичайна анальна пробка робить наші відчуття гострішими, якщо використовувати її під час прелюдії або статевого акту. Гаджет із вібрацією здатний подарувати ще більше нових вражень від сексу.

Вібрація може відволікати, а додаткові опції часто здатні змінювати основні і більш важливі для користувача характеристики іграшки. У цьому випадку рекомендуємо вам звернути увагу на анальні пробки без вібрації . Їх асортимент дозволяє зробити вибір, який точно відповідає нашим бажанням. Підібрати іграшку, яка забезпечить безпечну та делікатну або навпаки, таку часом необхідну жорстку стимуляцію.

Кожен момент нашого інтимного життя є унікальним. Завтра ваші сексуальні бажання не будуть такими, якими вони були сьогодні. Анальні пробки з вібрацією здатні взяти на себе частину роботи, великі пробки подарують почуття наповненості в задньому проході, а аксесуари з особливою формою ефективно впливають на простату. Не забувайте, що чоловіки і не тільки вони люблять очима. Тому завтра пріоритетом може стати естетика і ваш анус прикрасить анальна пробка із кристалом , яка підвищить рівень пікантності.

Іграшки з вібрацією можуть суттєво змінити відчуття під час стимуляції, особливо в такій маловивченій області як анус. Але існують і інші фактори, завдяки яким пробки для анусу стають особливими і визначають асортимент цієї категорії гаджетів. Це розміри, форма, матеріал. Кожна з іграшок має унікальний набір характеристик, які в сукупності можуть докорінно змінити ваші відчуття.

Виробник LYBAILE
Довжина 118
Кількість швидкостей вібрації 12
Діаметр 30
Тип вібратора Анальний
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал Силікон
Водостійкість Так
Функція вібрації Так
Колір Чорний
Категорія сексшопу Анальні пробки з вібрацією
Залишіть свій відгук на Анальна пробка з вібрацією PRETTY LOVE BI-040039 напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з вібрацією