38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вібратор для точки G з відростками для стимуляції клітора та ануса фіолетового кольору Lybaile Baile Super Strong

Вібратор для точки G з відростками для стимуляції клітора та ануса фіолетового кольору Lybaile Baile Super Strong

Артикул BI-014037
433 грн
412 грн
Немає в наявності
Цей пристрій призначений для масажу точки G, клітора та ануса, даруючи жінкам неймовірні відчуття та приголомшливі оргазми.
Невеликий за розмірами вібростимулятор виконаний з ТПР - м'якого, пластичного матеріалу, приємного на дотик.
Вібратор має збільшену, загострену і злегка загнуту голівку з невеликими м'якими виступами, призначеними для інтенсивнішої стимуляції стінок піхви.
Особливість стимулятора - наявність відразу 2 відростків - для одночасної вагінальної, анальної та кліторальної стимуляції.
Вібростимулятор має 1 режим вібрації, інтенсивність якого регулюється за допомогою коліщатка на дротовому пульті управління.
Віброелемент розташований у головці вагінального відростка.
Працює від 2 батарейок типу АА (у комплект не входять!).

Розміри – дивіться фото.

Стимулятори точки g – найпростіший спосіб виявити ерогенну зону, про яку чули всі, але так і не змогли знайти шлях до цього центру задоволень. Її стимуляція статевим членом практично неможлива. Вона багата на нервові закінчення, але неправильно підібравши методи впливу, жінка може розраховувати лише на неприємні відчуття. Озброївшись вібратором для точки G, можна досконало вивчити цю область і забезпечити стимуляцію, яка призведе до оргазму.

Для категорії жінок, які відчувають кліторальний оргазм, які прагнуть нових відчуттів, рекомендуємо звернути увагу на вакуумні стимулятори . Вони будуть ідеальним вибором і для жінок, у яких ця ерогенна зона має високу чутливість. Ніжна безконтактна стимуляція дозволяє пройти через низку неймовірних за відчуттями хтивих хвиль і всього за кілька хвилин досягти кульмінації. Пересувні рухи вакуум-вібраторів можна порівняти з діями майстерного коханця.

Іноді навіть інноваційні рішення, які реалізовані і у вібраторах для точки G, не здатні задовольнити наші потаємні бажання. Нам хочеться швидше, незвичайніше, більше. Великі вібратори допоможуть втілити в життя давню мрію про нестандартні розміри. Йдеться не лише про довжину, а насамперед про діаметр іграшки, який здатний подарувати почуття наповненості у статевому органі. Навіть один її вид здатний пробудити пристрасть та бажання.

Виробник LYBAILE
Довжина 143
Діаметр 40
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип вібратора Комбінований
Матеріал Термопластичний еластомер
Колір Фіолетовий
Категорія сексшопу Вібратори для стимуляції точки G
Залишіть свій відгук на Вібратор для точки G з відростками для стимуляції клітора та ануса фіолетового кольору Lybaile Baile Super Strong напишіть відгук
Супутні товари
Вібратори для стимуляції точки G