38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вібратор-кролик з відростком для клітора Pretty Love HONEY

Вібратор-кролик з відростком для клітора Pretty Love HONEY

Артикул BI-014129
2 220 грн
2 109 грн

Акумуляторний вібромасажер з кліторальною стимуляцією. Має два незалежних мотора з 10 функціями вібрації. Вібромасажер водонепроникний, тому їм можна насолоджуватися у ванній або в душі! Вагінальна частина масажера анатомічно вигнута, для максимального впливу на точку G.

Футуристична форма і невеликий розмір масажера не привернуть увагу, і вам не доведеться відповідати на питання про те, що це таке Ви там везете в разі поїздок на відпочинок! 

Вібромасажер не має швів і стиків, які могли б перешкодити під час використання.

Швидка зарядка всього 60 хвилин і час безперервної роботи 90 хв. роблять його дуже зручним у подорожах. Зроблений з шовковистого, дуже приємного на дотик матеріалу. 

Розміри-дивіться фото.



У категорії «вібратори» є безперечні лідери. Всі іграшки з цієї групи можна вважати універсальними, але коли до цього приєднується мультифункціональність, ви маєте право розраховувати на щось особливе. Кролик вібратор саме з цієї серії іграшок. Він не тільки чудово імітує статевий акт, але й створює всі умови для кліторального оргазму, який відчуває більшість жінок.

Інтимне життя вимагає новизни, тому не варто зупиняти свій вибір на будь-якій одній іграшці, хай навіть найздатнішій. Все геніальне просто і вам потрібно просто регулярно навідуватись у секс-шоп. Одна лише категорія вібратори для сексу містить таку кількість девайсів, для тесту яких вам знадобляться роки. Отже, попереду на вас чекають справжні інтимні пригоди: без обмежень і шаблонів.

Шлях до оргазму з вібратором-кролем стає дуже коротким. Якщо ви хочете зробити його досконалішим, не відволікаючись на деталі, протестуйте вібратор з керуванням , яким можна керувати зі смартфона. Поки ваша іграшка працює на ваш оргазм, ви маєте можливість налаштувати інтенсивність або вибрати особливий патерн стимуляції. І все це у спеціальному додатку на смартфоні, яким, між іншим, може скористатися і хтось третій.

Виробник LYBAILE
Кількість швидкостей вібрації 10
Довжина 190
Діаметр 35
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Водостійкість Да
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал Комбінований, Силікон
Тип вібратора Комбінований
Колір Малиновий
Категорія сексшопу Вібратори кролики
Залишіть свій відгук на Вібратор-кролик з відростком для клітора Pretty Love HONEY напишіть відгук
Супутні товари
Вібратори кролики