38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Насадка-вібратор на палець для клітора і сосків ADONIS силіконова L 8,2 см d 3,2 см

Насадка-вібратор на палець для клітора і сосків ADONIS силіконова L 8,2 см d 3,2 см

Артикул BI-014488
644 грн
579 грн
Немає в наявності

Насадка на палець з вібрацією стане відмінним подарунком для любителів еротичних задоволень! Вона може бути використана як соло, так і в парній любовній грі для стимуляції ерогенних зон (клітора, сосків і т.д.).

Виріб має оригінальну форму у вигляді пеніса. Виготовлено з м'якого, що дарує приємні тактильні відчуття матеріалу. Робота режиму вібрація здійснюється за рахунок знімною вібропулі.

Кнопка включення / вимикання знаходиться на корпусі вібропулі. Завдяки компактному розміру насадка легко поміщається в невеликій дамській сумочці.

Її можна брати з собою навіть в найдальші поїздки. Рекомендується використовувати інтимний аксесуар спільно з спеціальним лубрикантом для секс-іграшок SexToys з серії SEX EXPERT і очищаючий спрей з антимікробним ефектом ClearToy для експрес-обробки.



Кліторальнийі вібратор – хороший вибір для більшісті жінок, оскільки понад 90% їх не досягають чи досягають вкрай рідко оргазму під час вагінального контакту. Клітор (від грец. «clitoris» - ключ) є основним джерелом задоволення на тілі жінки. І хоча жінки мастурбують по-різному, у кожному випадку концентруються саме на ньому. Використовувати стимулятори для клітора можна як для соло-ігор, так і для ігор із партнером.

Вібратори для клітора - не єдиний девайс, який можна використовувати для впливу на цю ерогенну зону. Крім того, інтимні задоволення не мають просторових обмежень – отримати оргазм можна як на любовному ложі, а й поза ним. Прикладом багатогранного девайсу є труси з вібрацією , завдяки яким отримати сексуальне задоволення можна в автономному режимі практично без участі людини. Вбудований вібратор управляється з пульта або програми смартфона, що дозволяє змінювати режим його роботи непомітно для оточуючих. Підійдуть трусики і для прелюдії, надаючи можливість задіяти в грі відразу кількох ерогенних зон, у тому числі клітор, на тілі жінки.

Виробник Baile
Кількість швидкостей вібрації 1
Діаметр 32
Довжина 82
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Матеріал Комбінований, Силікон
Тип вібратора Комбінований
Функція вібрації Ні
Водостійкість Ні
Колір Чорний
Категорія сексшопу Вібратори для клітора
Залишіть свій відгук на Насадка-вібратор на палець для клітора і сосків ADONIS силіконова L 8,2 см d 3,2 см напишіть відгук
Супутні товари
Вібратори для клітора