38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Лубрикант для орального сексу зі смаком японської м'яти SHIATSU 75 мл

Лубрикант для орального сексу зі смаком японської м'яти SHIATSU 75 мл

Артикул 67045
487 грн
463 грн

Лубрикант для орального сексу зі смаком японської м'яти SHIATSU 75 мл

Опис: Бажаєте поповнити ваше інтимне життя новими враженнями? Чудовий лубрикант для орального сексу від професіоналів німецького бренду Shiatsu стане ідеальним рішенням. Завдяки своїй унікальній основі він не тільки допоможе досягти найвищого комфорту, але й наповнить атмосферу спекотною пристрастю. Насолоджуйтеся чарівним ароматом японської м'яти, який пробуджує найтаємничі почуття.

Склад:

Aqua (Water), Alcohol Denat., Glycerin,Mentha Arvensis Leaf Oil, Menthol,Citric Acid,Sodium Saccharin,Sodium Benzoate,Potassium Sorbate.

Переваги:

  • Бренд Shiatsu гарантує найвищу якість продукції. Це перевірене часом ім'я на ринку інтимних товарів.
  • Країна-виробник - Німеччина, що підтверджує строгий контроль за відповідністю всім стандартам якості.
  • Об'єм в 75 мл достатньо для тривалого часу використання продукту.
  • Основа лубриканта - водяна. Це означає, що він безпечний для використання з презервативами та всіма видами секс-іграшок.
  • Ефект від використання цього лубриканта – збуджуючий, зволожує шкіру, роблячи її більш чутливою.
  • Смак м'яти додає свіжості та яскравості до відчуттів, роблячи кожен ваш контакт справді незабутнім.

Застосування:

Використовуйте за потреби перед або безпосередньо під час інтимної близькості. Дозвольте собі досліджувати нові відчуття вже сьогодні. Придбайте Лубрикант для орального сексу зі смаком японської м'яти SHIATSU 75 мл прямо на інтернет-площадці TALLA. І нехай ваш час близькості буде зачарований чудовими нотами свіжості японської м'яти. У нашому асортименті також значна кількість інших оральних змащувачів. Ми завжди раді запропонувати вам найкраще!

Смак та аромат – додаткові стимули зайнятися оральним сексом. Початківцям інтимні гелі для орального сексу   допомагають стати сміливішими, а тим, хто має досвід – доповнити гаму відчуттів новими смаками та ароматами. Мастила вирішують проблему з недостатньою кількістю слини, яка є важливим фактором комфорту для чоловіка та жінки під час оральних ласок. Вони можуть використовуватися для ласок будь-яких інших частин тіла, перетворюючи інтимну гру на феєрію почуттів та вражень.

Лубриканти німецьких виробників відомі своєю якістю та безпекою. Це сертифікована продукція, представлена ​​інтимними мастилами з різними формулами та призначенням. Німецькі лубриканти – своєрідний стандарт у сфері інтимної косметики, купуючи який ви можете бути впевнені в якості товару. Досвід і великі капіталовкладення в розробку нових продуктів зробив сімейство німецьких лубрикантів великим, здатним задовольнити потреби всіх без винятку покупців.

Інтимні мастила на водній основі вже давно стали стандартом у секс-індустрії, що пояснюється їхньою універсальністю. Їх застосування як оральні мастила є кращою рекламою безпеки, а фізичні характеристики гарантують безпечний і приємний секс. Їх легко видалити з одягу та білизни, вони рідко викликають алергію та роздратування, сумісні з іграшками з будь-яких матеріалів.

Мультифункціональність мастил робить їх більш універсальними і збуджуючий ефект є одним із найпопулярніших додаткових ефектів. Гелі змащення збудливі – це широка гама засобів, які застосовуються у будь-яких сферах інтимного життя. Своє завдання вони виконують добре, роблячи секс гарячим, емоційнішим, підвищуючи локальну чутливість ерогенних зон. Натомість стає іншим і оргазм.

Лубриканти – кращі соратники, якщо ви прагнете комфортного та безпечного сексу. Якщо оральні мастила, перш за все, роблять його приємним або екстремальнішим, то лубриканти зволожуючі  сексу для інших видів сексу - просто незамінні. Вони не тільки захищають від мікротравм, покращують сенсорну чутливість, а й дозволяють втілювати в життя найнезвичайніші інтимні ідеї.

Виробник Shiatsu
Об'єм (мл) 75
Основа Водна
Додатковий ефект Збудливий, Зволоження
Смак М'ята
Країна виробник Німеччина
Категорія сексшопу Лубриканти для орального сексу
Залишіть свій відгук на Лубрикант для орального сексу зі смаком японської м'яти SHIATSU 75 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для орального сексу