38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Силіконовий вібромасажер простати з функцією нагріву Pretty Love "Lillian"

Силіконовий вібромасажер простати з функцією нагріву Pretty Love "Lillian"

Артикул BI-014527
3 064 грн
2 911 грн

Вібромасажер простати з функцією нагріву Pretty Love Lillian - з легкістю подарує яскраву насолоду чоловікові одним лише дотиком. Іграшка не тільки подарує стимуляцію простаті, але і буде м'яко торкатися промежини.

Виконаний з силікону, ніжний і шовковистий на дотик. Поверхня іграшки абсолютно гладка. Стимулятор гнучкий, легко ковзне в анальний прохід, не створюючи дискомфорту, і дістане до простати.

Підстава у Lillian витягнуте, буде в процесі використання стосуватися промежини, забезпечуючи додаткову стимуляцію. Потужна вібрація у іграшки управляється всього парою кнопок. Lillian готовий побалувати вас 12 варіантами вібрації. Виріб з легкістю подарує абсолютно нові, наповнені задоволенням відчуття, і чоловік буде готовий радувати своє тіло знову і знову.

Так-же даний стимулятор має функцію нагріву до 48 градусів.
Заряджається стимулятор від usb-проводу, включеного в комплект, тому ви можете забути про нескінченну зміну батарейок.
Використовуйте з іграшкою Анальні лубриканти на водній основі. Після стимуляції обробіть Lillian засобом для очищення секс-іграшок. 

Розміри-дивіться фото.



Простий шлях до чоловічого здоров'я та сексуального довголіття через задоволення - вібратори для масажу простати . Анатомічна форма іграшки створює умови для ефективного масажу такого важливого для чоловічого здоров'я органу. Масаж простати так само корисний, як і приємний. Оргазм та відчуття під час кульмінації, яких можна досягти лише при правильному проведенні масажу простати, порівнюють із виверженням вулкану.

Виробник LYBAILE
Довжина 120
Діаметр 32
Режим роботи Вібрація
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Масажер простати
Матеріал Силікон
Колір Фіолетовий
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Вібратори для стимуляції простати
Залишіть свій відгук на Силіконовий вібромасажер простати з функцією нагріву Pretty Love "Lillian" напишіть відгук
Супутні товари
Вібратори для стимуляції простати