38(098)060-90-90
График работы:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Вс. 10:00-18:00
Вібратор силіконовий зі стимуляцією клітора Pretty Love Troy 12 режимів вібрації

Вібратор силіконовий зі стимуляцією клітора Pretty Love Troy 12 режимів вібрації

Артикул BI-014607
1 032 грн
981 грн
Немає в наявності

Багато швидкісний перезаряджається вібратор. Має функцію запам'ятовування улюблених режимів вібрації, а так само кліторальний стимулятор з численними м'якими пухирцями . 
Матеріал-силікон. 

12 режимів вібрації.

Характеристика:

загальна довжина-15 см,
діаметр - 2,9 см.
Працює від USB



У категорії «вібратори» є безперечні лідери. Всі іграшки з цієї групи можна вважати універсальними, але коли до цього приєднується мультифункціональність, ви маєте право розраховувати на щось особливе. Вібратор rabbit саме з цієї серії іграшок. Він не тільки чудово імітує статевий акт, але й створює всі умови для кліторального оргазму, який відчуває більшість жінок.

Інтимне життя вимагає новизни, тому не варто зупиняти свій вибір на будь-якій одній іграшці, хай навіть найздатнішій. Все геніальне просто і вам потрібно просто регулярно навідуватись у секс-шоп. Одна лише категорія вібратори для сексу містить таку кількість девайсів, для тесту яких вам знадобляться роки. Отже, попереду на вас чекають справжні інтимні пригоди: без обмежень і шаблонів.

Шлях до оргазму з вібратором-кролем стає дуже коротким. Якщо ви хочете зробити його досконалішим, не відволікаючись на деталі, протестуйте керований вібратор , яким можна керувати зі смартфона. Поки ваша іграшка працює на ваш оргазм, ви маєте можливість налаштувати інтенсивність або вибрати особливий патерн стимуляції. І все це у спеціальному додатку на смартфоні, яким, між іншим, може скористатися і хтось третій.

Виробник LYBAILE
Кількість швидкостей вібрації 12
Довжина 150
Діаметр 29
Тип елементів живлення USB
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Водостійкість Да
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип вібратора Комбінований
Матеріал Комбінований, Силікон
Регулятор рівня вібрації Плавний
Функція вібрації Так
Колір Фіолетовий
Категорія сексшопу Вібратори кролики
Залишіть свій відгук на Вібратор силіконовий зі стимуляцією клітора Pretty Love Troy 12 режимів вібрації напишіть відгук
Супутні товари
Вібратори кролики