38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вібромасажер ВАНД для стимуляції інтимних зон фіолетовий Pretty Love-Meredith LYBAILE

Вібромасажер ВАНД для стимуляції інтимних зон фіолетовий Pretty Love-Meredith LYBAILE

Артикул BI-014668
2 011 грн
1 910 грн
Немає в наявності

Вібромасажер з високоякісного силікону.

Приємний на дотик, з бархатистою поверхнею.

Має 7 режимів вібрації і 5 швидкостей.

Швидкість вібрації і режими регулюються кнопками на рукояті іграшки.

Продумана форма вібратора дозволяє використовувати його з неймовірною легкістю і спритністю.

"Головка" іграшки має гладку поверхню, а її гнучку основу дозволяє використовувати виріб під улюбленим бажаним кутом. 
Для живлення використовується вбудований акумулятор, що перезаряджається за допомогою USB кабелю.

Розміри-дивіться фото.



Вібратор мікрофон вселяє довіру з першого знайомства. Він має вмістовний вигляд, досить важкий, тому що виготовлен з надійних матеріалів. Це один з небагатьох вібромасажерів, який використовувався у незалежних дослідженнях щодо можливості досягнення оргазму жінками з аноргазмією. Результати – більше 90% жінок зуміли досягти його, хоча вважали свої проблеми хронічними.

Вібромасажери Ванд – універсальні секс-іграшки, які можуть використовуватися для стимуляції будь-яких ерогенних зон на тілі жінки та чоловіки. Вони універсальні, але не здатні замінити вібратори із силікону , які здатні гранично точно імітувати статевий акт і навіть перевершувати його у відчуттях. Це досягається завдяки матеріалам та технологіям, які дозволяють отримувати задоволення в напівавтоматичному режимі.

Незважаючи на універсальні характеристики масажера Ванд, одного цього девайса буде недостатньо для того, щоб ваше інтимне життя стало насиченим. Для кожної ситуації секс-індустрія розробила свою іграшку. Наприклад, пальчикові вібратори . Ви полюбите їх після першого досвіду. Уявіть – ви використовуєте свої руки та пальці для ласок як завжди, але всі ваші дії стають більш ефективними завдяки наявності вібратора на пальці. З ним чоловік стає всесильним, а жінка отримує можливість задовольняти себе максимально природним чином.

За всіх своїх переваг, вібромасажер Ванд не дають повну свободу дій. Набути її дозволяють вібратори на дистанційному управлінні, З такими іграшками ви отримуєте можливість керування за допомогою пульта, тобто налаштування гаджета безпосередньо під час процесу, не перестаючи отримувати задоволення. Такий спосіб управління є більш ефективним, до того ж дозволяє задіяти у грі партнера.

Виробник LYBAILE
Довжина 215
Кількість швидкостей вібрації 5
Діаметр 50
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Водостійкість Да
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип вібратора Комбінований
Матеріал Комбінований, Силікон
Колір Фіолетовий
Категорія сексшопу Вібромасажери Ванд для сексу
Залишіть свій відгук на Вібромасажер ВАНД для стимуляції інтимних зон фіолетовий Pretty Love-Meredith LYBAILE напишіть відгук
Супутні товари
Вібромасажери Ванд для сексу