38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вібратор для стимуляції клітора рожевий Pretty Love John

Вібратор для стимуляції клітора рожевий Pretty Love John

Артикул BI-014676
1 121 грн
1 065 грн

Компактний вібратор для стимуляції клітора.

Збільшена головка вібростимулятора і рифлена поверхня допоможу відчути задоволення від процесу на максимальному рівні.

Оснащений 12-ма фантастичними рівнями вібрації для реалізації всіх ваших фантазій. Пустотлива секс-іграшка подарує абсолютно незнайомі відчуття і відкриє нові грані пристрасті.

Можна використовувати як для ігор соло, так і в дуеті з партнером (для кліторальної стимуляції).

Розміри-дивіться фото.



Кліторальнийі вібратор – хороший вибір для більшісті жінок, оскільки понад 90% їх не досягають чи досягають вкрай рідко оргазму під час вагінального контакту. Клітор (від грец. «clitoris» - ключ) є основним джерелом задоволення на тілі жінки. І хоча жінки мастурбують по-різному, у кожному випадку концентруються саме на ньому. Використовувати вібратори зі стимуляцією клітора можна як для соло-ігор, так і для ігор із партнером.

Класичні вібратори для клітора не завжди здатні забезпечити делікатну стимуляцію, на яку здатні безконтактні вібратори. На відміну від перших, вони впливають безконтактно, тому таку стимуляцію дуже часто порівнюють з кунілінгусом. Різниця лише в тому, що вакуумну іграшку ви можете «змусити» працювати в режимі, який швидко призведе до оргазму. Безшумна робота та вплив потоками повітря робить такі гаджети найкращим засобом для отримання сексуального задоволення.

Вібратори для клітора - не єдиний девайс, який можна використовувати для впливу на цю ерогенну зону. Крім того, інтимні задоволення не мають просторових обмежень – отримати оргазм можна як на любовному ложі, а й поза ним. Прикладом багатогранного девайсу є трусики з вібрацією , завдяки яким отримати сексуальне задоволення можна в автономному режимі практично без участі людини. Вбудований вібратор управляється з пульта або програми смартфона, що дозволяє змінювати режим його роботи непомітно для оточуючих. Підійдуть трусики і для прелюдії, надаючи можливість задіяти в грі відразу кількох ерогенних зон, у тому числі клітор, на тілі жінки.

Для тих, чиє сексуальне задоволення залежить від ступеня реалістичності іграшки, підійдуть вібратори жіночі реаліст. Матеріали та технології виробництва дозволяють створювати точні копії чоловічих статевих органів. Іграшки схожі на член не тільки зовні, а й за тактильними відчуттями: швидко нагріваються до температури тіла, приємні на дотик. Наявність віброфункції допоможе імітувати реальний статевий акт, ідеально підібравши інтенсивність дії, ритмічний малюнок.

Добитися оргазму можна не лише стимуляцією клітора, а найчастіше вона може бути доповнена впливом на вагіну. Стимулятори у піхву можуть використовуватися спільно з кліторальними або самостійно. З їх допомогою можна задіяти велику кількість ерогенних зон у піхву та на його поверхні, включаючи точку G. Вони можуть використовуватися як джерело додаткової стимуляції під час зносини з партнером, що зробить процес злягання яскравішим, а оргазм – інтенсивним.

Виробник LYBAILE
Довжина 146
Діаметр 27
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип вібратора Кліторальний
Матеріал Пластик, Силікон
Колір Рожевий
Категорія сексшопу Вібратори для клітора
Залишіть свій відгук на Вібратор для стимуляції клітора рожевий Pretty Love John напишіть відгук
Супутні товари
Вібратори для клітора