38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Силіконове віброяйце з перезарядкою рожеве Pretty Love Knucker

Силіконове віброяйце з перезарядкою рожеве Pretty Love Knucker

Артикул BI-014786
1 571 грн
1 492 грн

Якщо ви жадаєте яскравих вражень, силіконове вібруюче яйце Pretty Love перевершить ваші очікування. 
З 12 функціями вібрації ви можете вибрати свій улюблений режим для приємного індивідуального використання. 
Пригальмуй, напружся або дражни свою кульмінацію, відкриваючи для себе все пропоноване задоволення.

Компактне віброяйце Pretty Love Knucker відмінно підходить і для використання соло, і для парної гри.

Яйце виконане з медичного силікону, ультра-м'якого, бархатистого на дотик і повністю гіпоалергенного матеріалу. Стисніть віброяічко в руці і ви відчуєте м'якість і подвійний шар матеріалу, який підсилює ніжність відчуттів від використання. Для комфортного використання яєчко має закруглену ергономічну форму і зручну петельку, що дає безліч різних варіантів використання.

Всередині знаходиться потужний вібромоторчик, який має 12 різних режимів потужної і безшумної вібрації, які легко перемикаються парою кнопок на корпусі.

Віброяйце повністю водонепроникне і прекрасно підходить для використання у ванній або душі.

Розміри-дивіться фото.

 



Стимулятори жіночі віброяйця здатні замінити кілька секс-гаджетів, при цьому незважаючи на універсальність, вони не поступаються їм функціональністю. Форма та характеристики іграшки гарантують отримання всіх відтінків задоволення: від ніжного масажу до інтенсивної стимуляції. Метою для віброяйця можуть бути ерогенні зони не тільки на тілі жінки, а й головка статевого члена, анус чоловіка. Використовуйте їх, щоб посилити дію мастурбаторів, вагінів, вібраторів.

При створенні кожної інтимної іграшки оперують знаннями в галузі анатомії, сексології та психології людини. Віброяйця є універсальними девайсами, але у питаннях кліторальної стимуляції більш ефективними можуть стати вібратори у формі метелика. Вони призначені для стимуляції області клітора та зони навколо нього, можуть забезпечуватись спеціальними ремінцями, які дозволяють зафіксувати іграшку у зручному положенні та звільнити руки.

Для багатьох користувачів фактором вибору є наявність у секс-іграшки смарт-функцій. Це не забаганка, а бажання більш повно контролювати процес управління інтимним гаджетом. Спеціально для цих випадків створені вібратори від телефону, які мають просунуті функції та керуються з програми, встановленої в телефоні. Крім додаткових функцій у вигляді вибору ритмічного малюнка, синхронізації роботи девайсу з музикою тощо, з'являється можливість довірити керування іграшкою партнеру, а це вже захоплююча інтимна гра.

Найголовніше правило в інтимній сфері – відсутність кордонів. Якщо сьогодні у вашому арсеналі є віброяйця, то чому завтра в ньому не можуть з'явитися інші жіночі іграшки для дорослих. Кожна з них має набір характеристик, які роблять її унікальною. Це не тільки спосіб стимуляції та зовнішній вигляд, але й наявність додаткових опцій у вигляді дистанційного керування, смарт-функцій.

Ще одна категорія універсальних стимуляторів з невеликими розмірами – портативні вібратори міні . Це іграшки, які при своїх незначних габаритах мають ту ж функціональність, що і великі побратими. У тому числі як класичні вібратори, так і безконтактні вакуумні, які здатні докорінно змінити ваше уявлення про інтимні задоволення та можливості секс-індустрії.

Виробник LYBAILE
Кількість швидкостей вібрації 12
Діаметр 34
Довжина 72
Режим роботи Вібрація
Тип інтимної іграшки Віброяйце
Тип вібратора Вагінальний, Кліторальний
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Колір Рожевий
Матеріал Силікон
Водостійкість Так
Категорія сексшопу Віброяйця
Залишіть свій відгук на Силіконове віброяйце з перезарядкою рожеве Pretty Love Knucker напишіть відгук
Супутні товари
Віброяйця