38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Віброяйця з електростимуляцією на пульті ДУ чорне Pretty Love Double

Віброяйця з електростимуляцією на пульті ДУ чорне Pretty Love Double

Артикул BI-014878
1 026 грн
974 грн

Невеликі, але дуже потужні віброяйця традиційної форми з приємним тактильно оксамитовим покриттям. 
Мають водонепроникний корпус, що забезпечує можливість використання у воді або під бризками. 
Незважаючи на потужні моторчики, віброяйця дуже тихі. 
У вашому розпорядженні буде сім рівнів вібрації і три рівня електро стимуляції.
Для того щоб включити віброяйце, натисніть кнопку включення на пульті ДУ з значком хвилі ( вібрація ) або блискавки ( Електростимуляція ). 
Одноразово натискаючи на кнопки, перемикайте режими.
7 режимів вібрації, 3 режими електроімпульсів

Розміри-дивіться фото.



Віброяйця для жінок здатні замінити кілька секс-гаджетів, при цьому незважаючи на універсальність, вони не поступаються їм функціональністю. Форма та характеристики іграшки гарантують отримання всіх відтінків задоволення: від ніжного масажу до інтенсивної стимуляції. Метою для віброяйця можуть бути ерогенні зони не тільки на тілі жінки, а й головка статевого члена, анус чоловіка. Використовуйте їх, щоб посилити дію мастурбаторів, вагінів, вібраторів.

Еволюція – закономірний процес і, якщо вам захочеться чогось більшого, зверніть увагу на вібратори з відростком . Це девайси з мультизонною дією, які чудово виконують функцію звичайного вагінального вібратора, але при цьому ефективно впливають на клітор, неминуче наближаючи оргазм.

За всіх своїх переваг, віброяйця з пластику можуть не підійти вам через жорсткість. У деяких ситуаціях це є перевагою, але в інших краще використовувати силіконові віброяйця . Вони м'які та ніжні на дотик, не викликають алергічних реакцій. Їх можна використовувати для стимуляції будь-яких чутливих зон, вони легко адаптуються під анатомічні особливості тіла.

Найголовніше правило в інтимній сфері – відсутність кордонів. Якщо сьогодні у вашому арсеналі є віброяйця, то чому завтра в ньому не можуть з'явитися інші секс іграшки для жінок . Кожна з них має набір характеристик, які роблять її унікальною. Це не тільки спосіб стимуляції та зовнішній вигляд, але й наявність додаткових опцій у вигляді дистанційного керування, смарт-функцій.

Ще одна категорія універсальних стимуляторів з невеликими розмірами – жіночі міні вібратори . Це іграшки, які при своїх незначних габаритах мають ту ж функціональність, що і великі побратими. У тому числі як класичні вібратори, так і безконтактні вакуумні, які здатні докорінно змінити ваше уявлення про інтимні задоволення та можливості секс-індустрії.

Виробник LYBAILE
Діаметр 26
Довжина 65
Кількість швидкостей вібрації 7
Режим роботи Вібрація, Електростимуляція
Тип інтимної іграшки Віброяйце, електростимулятор
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип вібратора Комбінований
Матеріал Комбінований, Пластик
Водостійкість Так
Колір Чорний
Категорія сексшопу Віброяйця
Залишіть свій відгук на Віброяйця з електростимуляцією на пульті ДУ чорне Pretty Love Double напишіть відгук
Супутні товари
Віброяйця