38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Таблетки для потенції Tiger King (зелені)

Таблетки для потенції Tiger King (зелені)

Артикул BIO-32552
379 грн
360 грн
Немає в наявності

Король Тигр-таблетки для відновлення і підвищення потенції розроблений на основі старовинних рецептів китайської медицини і містить екстракти унікальних лікарських рослин і витяжки з тканин органів тварин, які надають нормалізує і активує дію на кровоносну, нервову і сечостатеву системи.

Склад: китайський гриб кордицепс; корінь женьшеню; ягоди годжі (китайська дереза); Джунгарський ціноморій; екстракт хряща акули; Порошок рогів пантових оленів.

Показання до застосування: зниження лібідо; низька сексуальна чутливість; слабка потенція і імпотенція; рання еякуляція; олігоспермія. Оскільки препарат ефективний, позбавлений побічних ефектів і вікових обмежень, таблетки Король тигр відгуки мають тільки позитивні. Приймати цей засіб дозволяється навіть людям з гіпертонією або діабетом, єдиним протипоказанням до нього служить рідко зустрічається гіперчутливість до якого-небудь з компонентів. На відміну від інших засобів подібного типу, Tiger King дозволяється поєднувати з алкоголем.

Спосіб застосування та дози: Препарат приймають перед сексуальним контактом за 20-30 хвилин, запиваючи водою. Разова (і добова) доза-1 таблетка, перевищувати її не слід. Максимальний час дії Tiger King – до 3 діб. З метою профілактики Король тигр приймають 1-2 місяці, по 1 таблетці 2 рази на тиждень.

Протипоказання: при індивідуальній непереносимості, жінкам і неповнолітнім.

Упаковка: 10 таблеток, вкритих зеленою оболонкою.

Виробник-Weixin Biotechnology Co. ltd., Hong Kong



Виробник Китай
Смак Без смаку
Додатковий ефект Збудливий, Пролонгуючий ефект
Країна виробник Китай
Форма випуску Таблетки
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Таблетки для потенції
Залишіть свій відгук на Таблетки для потенції Tiger King (зелені) напишіть відгук
Супутні товари
Таблетки для потенції