38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Мастурбатор вагіна та анус з вібрацією тілесного кольору LYBAILE BAILE French lady

Мастурбатор вагіна та анус з вібрацією тілесного кольору LYBAILE BAILE French lady

Артикул BM-009022
1 771 грн
1 682 грн

Мастурбатор вагіна і анус з вібрацією тілесного кольору LYBAILE BAILE French lady

Улюбленка на кожну ніч, мастурбатор LYBAILE BAILE French lady чудово повторює форми жіночих інтимних зон. Відчуття від використання цього пристрою нерозрізнимі від реального статевого контакту з жінкою. Завдяки матеріалу виготовлення - термопластичному еластомеру, він має достатню гнучкість і пластичність. Це також робить мастурбатор особливо довговічним і безпечним для шкіри. Кожен деталь можна оцінити на завжди готовому до дії екземплярі, виконаному в природному тілесному кольорі.

Інструкція застосування

Покрити поверхню мастурбатора лубрикантом для більш комфортного введення. Вставити пеніс у обрану отвір (вагина або анус) і почати рухову активність за своїм бажанням.

Догляд за мастурбатором

Важливо підтримувати чистоту вашої іграшки після кожного використання. Вона повинна митися теплою водою і м'яким антибактеріальним засобом. Після очищення виріб слід обсушити і зберігати в провітрюваному, захищеному від прямих сонячних променів місці.

Переваги

  • Бренд LYBAILE гарантує високу якість продукції
  • Термопластичний еластомер чудово імітує природні відчуття при контакті
  • Вагіна і анус у одній моделі для більш насиченого досвіду
  • Універсальна вібрація дозволяє керувати швидкістю та інтенсивністю стимуляції
  • Натуральний тілесний колір підвищує реалістичність дії
Придбати мастурбатор LYBAILE BAILE French lady можна прямо зараз на сайті інтернет-магазину інтимних товарів TALLA. Насолоджуйтеся своїм інтимним життям! Зануртеся в розмаїття вибору, ознайомтеся з повним асортиментом високоякісних мастурбаторів на нашому сайті. Абсолютна конфіденційність, дискретна доставка і висока якість товарів гарантується.

Характерна особливість, що відрізняє вібро мастурбатори від інших подібних девайсів — можливість повністю сконцентруватися на своїх відчуттях, тобто, на задоволенні. Технології, які застосовуються в таких девайсах, різноманітні, а їх поєднання з інноваційними матеріалами робить процес досконалим. В одному пристрої може бути реалізовано кілька способів стимуляції статевого члена, а його форма та характеристики будуть максимально наближені до реальних.

Виробник LYBAILE
Довжина 210
Ширина 225
Тип мастурбатору Анус і Вагіна
Режим роботи Вібрація
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Колір Тілесний
Функція вібрації Так
Матеріал Термопластичний еластомер
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Мастурбатори з вібрацією
Залишіть свій відгук на Мастурбатор вагіна та анус з вібрацією тілесного кольору LYBAILE BAILE French lady напишіть відгук
Супутні товари
Мастурбатори з вібрацією