38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Реалістичний мастурбатор Вагіна і анус з вібрацією тілесний BAILE Passionate

Реалістичний мастурбатор Вагіна і анус з вібрацією тілесний BAILE Passionate

Артикул BM-009106
943 грн
896 грн
Немає в наявності

Реалістичний мастурбатор вагіна і анус з вібрацією тілесний BAILE Passionate

Зануртесь у насолоду від використання цього захоплюючого реалістичного мастурбатора. Такий пристрій забезпечує якомога більш реалістичні відчуття. Мастурбатор виготовлений з якісних матеріалів, які безпечні для шкіри, не викликають подразнень і алергічних реакцій. Завдяки формі вагіни і ануса ви отримаєте подвійне задоволення, а також зможете випробувати нові відчуття завдяки функції вібрації.

Інструкція застосування

Перед початком використання перевірте роботу мастурбатора на демонстраційному режимі. Нанесіть невелику кількість лубриканту на основу мастурбатора перед введенням. Увімкніть потрібну інтенсивність вібрації і насолоджуйтесь процесом.

Догляд за мастурбатором

Після кожного використання очистіть мастурбатор за допомогою спеціального засобу або милом з водою. Зберігайте в сухому і чистому місці, щоб уникнути потрапляння на пристрій мікробів.

Переваги

  • Бренд - LYBAILE: Гарантія якості і безпеки від надійного виробника.
  • Країна-виробник - Китай: Стабільна висока якість продукції, перевірена часом.
  • Матеріал - Термопластична гума: Безпечно для шкіри, не викликає алергічних реакцій. Приємний на дотик матеріал, створює такі ж відчуття, як природна шкіра.
  • Тип мастурбатора - Вагина, Попка: Можливість експериментувати і отримувати подвійне задоволення.
  • Колір - Тілесний: Максимально наближений до реального кольору людської шкіри для отримання більш реалістичних відчуттів.
Не пропустіть можливість відчути неймовірні відчуття завдяки використанню Реалістичного мастурбатора BAILE Passionate! Встигніть замовити його прямо сьогодні в інтернет-магазині інтимних товарів TALLA. Також наш асортимент включає безліч інших мастурбаторів, які доступні для замовлення на сайті.

Характерна особливість, що відрізняє мастурбатори з вібрацією для чоловіків від інших подібних девайсів — можливість повністю сконцентруватися на своїх відчуттях, тобто, на задоволенні. Технології, які застосовуються в таких девайсах, різноманітні, а їх поєднання з інноваційними матеріалами робить процес досконалим. В одному пристрої може бути реалізовано кілька способів стимуляції статевого члена, а його форма та характеристики будуть максимально наближені до реальних.

Виробник LYBAILE
Діаметр 110
Довжина 180
Тип мастурбатору Вагіна, Попка
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Колір Тілесний
Функція вібрації Так
Матеріал Термопластична гума
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Мастурбатори з вібрацією
Залишіть свій відгук на Реалістичний мастурбатор Вагіна і анус з вібрацією тілесний BAILE Passionate напишіть відгук
Супутні товари
Мастурбатори з вібрацією