38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Мастурбатор Вагіна PUSSY VIBRATING MASTURBATOR BM-009132

Мастурбатор Вагіна PUSSY VIBRATING MASTURBATOR BM-009132

Артикул BM-009132
446 грн
423 грн
Немає в наявності

Мастурбатор вагіна PUSSY VIBRATING MASTURBATOR BM-009132

Підніміть еротичну гру на новий рівень з Мастурбатором вагіна PUSSY VIBRATING MASTURBATOR BM-009132. Цей вправно створений мастурбатор, вироблений брендом LYBAILE в Китаї, виготовлений з високоякісної кібершкіри і реалізує типові риси жіночої вагіни для максимального задоволення. З тілесним кольором, він також оснащений функцією вібрації для інтенсивного стимулювання, яке перевершить всі очікування.

Інструкція застосування

Змастите ваш мастурбатор лубрикантом на водній основі перед використанням. Вставте пеніс у отвір мастурбатора і починайте імітувати рухи полового акту на своє розсудження. Функцію вібрації можна активувати за бажанням для додаткового стимулювання.

Догляд за мастурбатором

Після кожного використання очистіть свій мастурбатор теплою, мильною водою або спеціальним засобом для очищення секс-іграшок. Рекомендується повітряна сушка або легке протирання рушником без пухна.

Переваги

  • Бренд LYBAILE гарантує високу якість товару
  • Кібершкіра, з якої виготовлений мастурбатор, практично не відрізняється від натуральної на дотик, забезпечуючи реалістичні відчуття
  • Вагінальний тип мастурбатора для підвищення рівня інтимного задоволення
  • Вбудована функція вібрації для додаткового стимулювання
  • Телесний колір додає більше реалізму при використанні.
Відчуйте максимальне задоволення і подаруйте собі моменти справжнього блаженства! Придбати даний товар можна в TALLA - Вашому інтернет-магазині інтимних товарів. Спробуйте щось нове і не забудьте перевірити всю колекцію автоматичних мастурбаторів, доступних для придбання!

Штучні вагіни мастурбатори забезпечують високу якість стимуляції як в ручному, так і в автоматичному режимі. Реалістичність відчуттів забезпечується сучасними полімерними матеріалами та технологіями, що допомагають точно відтворити структуру статевих органів. Використовуються не тільки для самозадоволення, але й для тренування сексуальної витривалості, контролю над еякуляцією.

Мастурбатори у всьому своєму різноманітті стали найпопулярнішими іграшками, які найчастіше використовуються для самозадоволення, але чудово вписуються і у сценарії парних секс-ігор. Однак іграшки для сексу для чоловіків – категорія, яка включає набагато більше інтимних гаджетів, які потрібні не тільки для мастурбації, але й для зменшення проявів еректильної дисфункції, збільшення статевого члена, підвищення інтенсивності стимуляції ерогенних зон партнерки під час статевого акту. Всі вони представлені у нашому каталозі.

Якщо в якийсь момент ви відчуєте, що вам потрібно зробити гаму відчуттів ширше, протестуйте мастурбатор вібро , Стимуляція в якому здійснюється в автоматичному режимі. Пасивний режим мастурбації дозволить вам абстрагуватися від процесу стимуляції. Зрештою, така можливість може бути використана в іграх з партнеркою, що допоможе краще підготуватися до майбутнього сполучення.

Виробник LYBAILE
Довжина 135
Діаметр 68
Режим роботи Вібрація
Тип мастурбатору Вагіна
Матеріал Кібершкіра
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Рельєф маструбатору Ребристий
Колір Тілесний
Функція вібрації Так
Водостійкість Так
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Штучні вагіни для члена
Залишіть свій відгук на Мастурбатор Вагіна PUSSY VIBRATING MASTURBATOR BM-009132 напишіть відгук
Супутні товари
Штучні вагіни для члена