38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Мастурбатор вагіна тілесного кольору LYBAILE BAILE Pink Lady PASSION LADY довжина 132 мм

Мастурбатор вагіна тілесного кольору LYBAILE BAILE Pink Lady PASSION LADY довжина 132 мм

Артикул BM-009140
240 грн
228 грн

Мастурбатор вагіна тілесного кольору LYBAILE BAILE Pink Lady PASSION LADY довжина 132 мм

Представляємо вашій увазі якісний та реалістичний мастурбатор від виробника LYBAILE. Зовні він точно повторює форму жіночої вагіни, а бархатистий на дотик та еластичний матеріал TER буде ласкати кожен сантиметр вашого достоїнства. Дозвольте собі випробувати яскраві та незабутні відчуття. Цей виріб повністю безшумний під час використання, що робить його ще більш комфортним.

Інструкція з застосування

Встановіть товар на зручну для вас поверхню або партнера (якщо ви використовуєте його під час спільних розваг). Використовуйте лише спеціальне змащення. Після закінчення використання необхідно промити виріб під проточною водою по всій довжині.

Догляд за мастурбатором

Обережно очистіть мастурбатор після кожного використання під чистою теплою водою. Сушіть до кінця без контакту з іншими предметами. Не використовуйте агресивні мийні засоби.

Переваги

  • Бренд - LYBAILE: відоме ім'я на ринку інтимних товарів, що вже говорить про високу якість.
  • Країна-виробник - Китай: чудове співвідношення ціни та якості для всього асортименту.
  • Матеріал - ТЕР: безпека для вашого тіла плюс максимальна чутливість та комфорт у використанні.
  • Тип мастурбатора - Вагіна: забезпечує незабутні відчуття завдяки анатомічно приємній формі.
  • Колір - Тілесний: дозволить створити ще більш реалістичні відчуття.
  • Розпаліть свою страсть з Мастурбатором вагіна тілесного кольору LYBAILE BAILE Pink Lady PASSION LADY довжина 132 мм. Зробіть свій вибір на користь яскравих емоцій та осмислених бажань. Придбавайте товари для інтимних задоволень лише в перевіреному інтернет-магазині TALLA. Вельми люб'язно пропонуємо також вашій увазі весь наш асортимент категорії - Автоматичні мастурбатори.

    Штучні штучні піхви забезпечують високу якість стимуляції як в ручному, так і в автоматичному режимі. Реалістичність відчуттів забезпечується сучасними полімерними матеріалами та технологіями, що допомагають точно відтворити структуру статевих органів. Використовуються не тільки для самозадоволення, але й для тренування сексуальної витривалості, контролю над еякуляцією.

    Якщо в якийсь момент ви відчуєте, що вам потрібно зробити гаму відчуттів ширше, протестуйте мастурбатор з вібратором , Стимуляція в якому здійснюється в автоматичному режимі. Пасивний режим мастурбації дозволить вам абстрагуватися від процесу стимуляції. Зрештою, така можливість може бути використана в іграх з партнеркою, що допоможе краще підготуватися до майбутнього сполучення.

Виробник LYBAILE
Довжина 132
Діаметр 46
Тип мастурбатору Вагіна
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Функція вібрації Ні
Колір Тілесний
Матеріал Термопластичний еластомер
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Штучні вагіни для члена
Залишіть свій відгук на Мастурбатор вагіна тілесного кольору LYBAILE BAILE Pink Lady PASSION LADY довжина 132 мм напишіть відгук
Супутні товари
Штучні вагіни для члена