38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Мастурбатор вагіна тілесного кольору LYBAILE BAILE Pink Lady PASSION LADY довжина 150 мм

Мастурбатор вагіна тілесного кольору LYBAILE BAILE Pink Lady PASSION LADY довжина 150 мм

Артикул BM-009142
360 грн
342 грн

Мастурбатор вагіна тілесного кольору LYBAILE BAILE Pink Lady PASSION LADY довжина 150 мм

Виріб преміальної якості від відомого бренду LYBAILE забезпечує максимум задоволення та реалістичні відчуття завдяки матеріалу, що нагадує на дотик людську шкіру. Детально пророблене покриття всередині з різними рівнями стимуляції додасть нових гострих відчуттів при використанні. Все це робить данний товар одним з лідерів у групі автоматичних мастурбаторів.

Інструкція застосування

Перед першим використанням рекомендується усунути можливі сліди виробництва за допомогою теплої води та милом. Конструкція дозволяє безпечно змінювати рівень інтенсивності, обравши найбільш підходящий для Вас. Після закінчення експлуатації продукт слід очистити.

Догляд за мастурбатором

Після кожного використання виріб необхідно ретельно очистити від рідин та використаного засобу для змащення. У якості засобу для чищення можна використовувати теплу воду та мило, а потім обов'язково просушити набір на повітрі.

Переваги

  • Бренд LYBAILE гарантує високу якість виготовлення всіх своїх продуктів.
  • Термопластичний еластомер - матеріал, який максимально наближений за своїми тактильними відчуттями до людської шкіри.
  • Виріб виготовлено в Китаї - країні-виробнику багатьох інноваційних товарів для задоволення другого плану.
  • Мастурбатор імітує відчуття від контакту з справжньою вагіною.
  • Тілесний колір робить товар ще більше нагадуючим реальну близкість...
Унікальна можливість стати володарем цього унікального продукту вже сьогодні! Зробіть своє життя яскравішим та отримуйте позитивні емоції від кожного моменту! Замовте Мастурбатор вагина телесного кольору LYBAILE BAILE Pink Lady PASSION LADY довжина 150 мм прямо зараз у інтернет-магазині інтимних товарів TALLA. Крім цього, ми пропонуємо ознайомитися з усим асортиментом Категорії - Автоматичні мастурбатори.

Штучні мастурбатори піхва забезпечують високу якість стимуляції як в ручному, так і в автоматичному режимі. Реалістичність відчуттів забезпечується сучасними полімерними матеріалами та технологіями, що допомагають точно відтворити структуру статевих органів. Використовуються не тільки для самозадоволення, але й для тренування сексуальної витривалості, контролю над еякуляцією.

Якщо в якийсь момент ви відчуєте, що вам потрібно зробити гаму відчуттів ширше, протестуйте вібро мастурбатор , Стимуляція в якому здійснюється в автоматичному режимі. Пасивний режим мастурбації дозволить вам абстрагуватися від процесу стимуляції. Зрештою, така можливість може бути використана в іграх з партнеркою, що допоможе краще підготуватися до майбутнього сполучення.

Виробник LYBAILE
Довжина 150
Діаметр 60
Тип мастурбатору Вагіна
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Функція вібрації Ні
Колір Тілесний
Матеріал Термопластичний еластомер
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Штучні вагіни для члена
Залишіть свій відгук на Мастурбатор вагіна тілесного кольору LYBAILE BAILE Pink Lady PASSION LADY довжина 150 мм напишіть відгук
Супутні товари
Штучні вагіни для члена