38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Мастурбатор вагіна з вібрацією тілесного кольору з пультом ДК LYBAILE BAILE 3D Masturbator Vibration

Мастурбатор вагіна з вібрацією тілесного кольору з пультом ДК LYBAILE BAILE 3D Masturbator Vibration

Артикул BM-009146
752 грн
714 грн

Мастурбатор вагіна з вібрацією тілесного кольору з пультом ДУ LYBAILE BAILE 3D Masturbator Vibration

Створений для справжніх гурманів блаженства, мастурбатор імітує відчуття реального проникнення. Виготовлений з термопластичного еластомера, який ідеально повторює текстуру жіночої шкіри. За допомогою зручного пульта ДУ можна легко змінити швидкість і інтенсивність вібрації, обравши найбільш підходящий режим. Отже, представляємо вам Мастурбатор вагіна з вібрацією тілесного кольору з пультом ДУ LYBAILE BAILE 3D Masturbator Vibration.

Інструкція застосування

Перш ніж користуватися мастурбатором, обробіть його і своє тіло антибактеріальним спреєм або спеціальними серветками для очищення іграшок для дорослих. Потім нанесіть на отвір і всередину мастурбатора будь-яку нежирну лубрикацію на водяній основі.

Догляд за мастурбатором

Важливо пам'ятати, що правильний догляд подовжить термін служби вашого улюбленого мастурбатора. Після використання обережно очистите його, використовуючи теплу воду і антибактеріальний засіб або спеціальні серветки. Залиште мастурбатор повністю висохнути до наступного використання.

Переваги

  • Бренд LYBAILE - доведений на ринку виробник інтимних товарів.
  • Країна-виробник Китай - гарантує якість і тривалий термін служби мастурбатора.
  • Матеріал Термопластичний еластомер - безпечний для тіла, легко очищається і не викликає алергічних реакцій.
  • Тип мастурбатора - Вагина - імитацiя реального проникнення почуття кожен користувач.
  • Режим роботи - Вибрацiя: можливiсть змiнювати швидкiсть i iнтенсивнiсть впливу.
  • Колiр - Тiлесний: створює додаткову вiзуальну стимуляцiю.
  • Попереду вас Мастурбатор вагiна з вiбрацiєю тiлесного кольору з пультом ДУ LYBAILE BAILE 3D Masturbator Vibration, який розкриє новi горизонти задоволення. Не упустiть можливостi отримати максимум блаженства вiд звичайних дотикiв. Мастурбатор точно не залишить вас байдужим! Покращте своє особисте життя та випробуйте справжню насолоду, роблячи покупки у інтернет-магазинi iнтимних товарiв TALLA! Ознайомтеся з усим асортиментом мастурбаторов на нашому сайтi.

    Характерна особливість, що відрізняє мастурбатори з вібрацією від інших подібних девайсів — можливість повністю сконцентруватися на своїх відчуттях, тобто, на задоволенні. Технології, які застосовуються в таких девайсах, різноманітні, а їх поєднання з інноваційними матеріалами робить процес досконалим. В одному пристрої може бути реалізовано кілька способів стимуляції статевого члена, а його форма та характеристики будуть максимально наближені до реальних.

Виробник LYBAILE
Ширина 130
Довжина 155
Режим роботи Вібрація
Тип мастурбатору Вагіна
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Колір Тілесний
Функція вібрації Так
Матеріал Термопластичний еластомер
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Мастурбатори з вібрацією
Залишіть свій відгук на Мастурбатор вагіна з вібрацією тілесного кольору з пультом ДК LYBAILE BAILE 3D Masturbator Vibration напишіть відгук
Супутні товари
Мастурбатори з вібрацією