38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Мастурбатор вагіна тілесного кольору LYBAILE Crazy Bull Helen Realistic Vagina

Мастурбатор вагіна тілесного кольору LYBAILE Crazy Bull Helen Realistic Vagina

Артикул BM-009147
451 грн
428 грн
Відкрийте нові грані задоволення з Мастурбатором вагіна тілесного кольору від бренду LYBAILE. Виготовлений з безпечного та м'якого на дотик термопластичного еластомера, цей продукт обіцяє реалістичні відчуття та інтенсивну стимуляцію. Мастурбатор імітує справжню жіночу вагіну завдяки детально проробленій текстурі. Ваш вибір підтвердить професіоналізм та якість виробника - Китай.

Інструкція застосування

Перед використанням нанесіть невелику кількість лубриканту для полегшення ковзання. По завершенню експлуатації мастурбатор необхідно очистити від забруднень.

Догляд за мастурбатором

По завершенню кожного використання обов'язково очистите вироби за допомогою спеціальних засобів для чищення секс-іграшок або мильної води. Зберігати в сухому, закритому місці.

Переваги

  • LYBAILE - популярний бренд, зарекомендувавший себе на міжнародному ринку інтимних товарів.
  • Країна-виробник - Китай. Гарантує високу якість продукції та виконання стандартів безпеки.
  • Матеріал - Термопластичний еластомер. Безпечний для організму, дуже ніжний на дотик та передає тепло тіла, що забезпечує реалістичність відчуттів.
  • Тип мастурбатора – Вагіна. Ідеально імітує форму та текстуру жіночої вагіни.
  • Колір – Телесний. Додає більше реалістичності при використанні мастурбатора.
Відкрити новий рівень задоволення найлегше з допомогою персональної помічниці від LYBAILE. Ризикніть спробувати на собі різноманітні відчуття! Замовити Мастурбатор вагіна тілесного кольору можна прямо зараз в інтернет-магазині інтимних товарів "TALLA". Також пропонуємо ознайомитися з повним асортиментом Категорії - Автоматичні мастурбатори.

Штучні мастурбатори вагіна забезпечують високу якість стимуляції як в ручному, так і в автоматичному режимі. Реалістичність відчуттів забезпечується сучасними полімерними матеріалами та технологіями, що допомагають точно відтворити структуру статевих органів. Використовуються не тільки для самозадоволення, але й для тренування сексуальної витривалості, контролю над еякуляцією.

Якщо в якийсь момент ви відчуєте, що вам потрібно зробити гаму відчуттів ширше, протестуйте мастурбатор вібратор , Стимуляція в якому здійснюється в автоматичному режимі. Пасивний режим мастурбації дозволить вам абстрагуватися від процесу стимуляції. Зрештою, така можливість може бути використана в іграх з партнеркою, що допоможе краще підготуватися до майбутнього сполучення.

Виробник LYBAILE
Довжина 135
Діаметр 85
Тип мастурбатору Вагіна
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Функція вібрації Ні
Колір Тілесний
Матеріал Термопластичний еластомер
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Штучні вагіни для члена
Залишіть свій відгук на Мастурбатор вагіна тілесного кольору LYBAILE Crazy Bull Helen Realistic Vagina напишіть відгук
Супутні товари
Штучні вагіни для члена