38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Мастурбатор-Вагіна PASSION LADY DALE BM-009148

Мастурбатор-Вагіна PASSION LADY DALE BM-009148

Артикул BM-009148
609 грн
579 грн
Немає в наявності
Ви готові до неймовірного пригоди у світі задоволення? Знайомтеся, Мастурбатор-вагіна PASSION LADY DALE BM-009148 - ваш вірний спутник у цьому шляху. Це реалістична копія жіночої вагіни бренду LYBAILE, виготовлена з високоякісної Кибершкіри. Ця модель пропонує два режими роботи - вібрацію та пульсацію, для найкращого задоволення всіх ваших сексуальних потреб. Білизна матеріалу підкреслює чистоту та бездоганність продукту.

Інструкція застосування

Продукт легко використовувати. Після обильного нанесення змащення (на основі води) на матеріал мастурбатора та свого статевого органу, обережно прикладіть його до отвору і починайте трахатися будь-яким зручним для вас способом.

Догляд за мастурбатором

Для очищення використовуйте нейтральне мило або спеціальний засіб для секс-іграшок після кожного використання. Промивайте теплою водою, потім дайте висохнути на повітрі або промокніть м'яким вологим рушником.

Переваги

  • Брендований продукт від LYBAILE, своєрідний символ якості та надійності.
  • Виготовлена в Китаї модель забезпечує оптимальне поєднання доступної ціни та високої якості.
  • Матеріал з життєзабезпечуючих тканин ("кибершкіра"), створює реалістичні відчуття при використанні.
  • Два режими роботи - вібрація та пульсація - задовольнять найрізноманітніші уподобання користувачів у інтимних розвагах.
Не проходьте повз! Зануртеся в новий рівень задоволення з Мастурбатор-вагіна PASSION LADY DALE BM-009148. Замовити його можна прямо зараз на [TALLA], інтернет-магазині інтимних товарів. Нам є що запропонувати вам у категорії Автоматичні мастурбатори.

Штучні штучні піхви забезпечують високу якість стимуляції як в ручному, так і в автоматичному режимі. Реалістичність відчуттів забезпечується сучасними полімерними матеріалами та технологіями, що допомагають точно відтворити структуру статевих органів. Використовуються не тільки для самозадоволення, але й для тренування сексуальної витривалості, контролю над еякуляцією.

Мастурбатори у всьому своєму різноманітті стали найпопулярнішими іграшками, які найчастіше використовуються для самозадоволення, але чудово вписуються і у сценарії парних секс-ігор. Однак секс іграшки для хлопців – категорія, яка включає набагато більше інтимних гаджетів, які потрібні не тільки для мастурбації, але й для зменшення проявів еректильної дисфункції, збільшення статевого члена, підвищення інтенсивності стимуляції ерогенних зон партнерки під час статевого акту. Всі вони представлені у нашому каталозі.

Якщо в якийсь момент ви відчуєте, що вам потрібно зробити гаму відчуттів ширше, протестуйте вібро мастурбатор , Стимуляція в якому здійснюється в автоматичному режимі. Пасивний режим мастурбації дозволить вам абстрагуватися від процесу стимуляції. Зрештою, така можливість може бути використана в іграх з партнеркою, що допоможе краще підготуватися до майбутнього сполучення.

Виробник LYBAILE
Довжина 190
Діаметр 85
Колір Білий
Режим роботи Вібрація, Пульсація
Тип мастурбатору Вагіна
Матеріал Кібершкіра
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Регулятор рівня вібрації Плавний
Функція вібрації Так
Водостійкість Так
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Штучні вагіни для члена
Залишіть свій відгук на Мастурбатор-Вагіна PASSION LADY DALE BM-009148 напишіть відгук
Супутні товари
Штучні вагіни для члена