38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Мастурбатор-Вагіна з кібершкіри з вібрацією Lybaile

Мастурбатор-Вагіна з кібершкіри з вібрацією Lybaile

Артикул BM-009149
315 грн
299 грн
Немає в наявності

Мастурбатор-вагіна ніжний з кібершкіри Lybaile

Надзвичайно реалістична сенсація контакту дозволяє тонко відчути кожну деталь структури внутрішності. Кібершкіра еластична, гіпоалергенна і з чудовим атмосферним кольором. Це найкращий тренажер для покращення потенції та збільшення часу статевого акту. Зазначимо, що чарівний пристрій працює від батарейок типу AA 2 штуки.

Інструкція застосування

Спочатку використовуйте змащення на водній основі або лубрикант аналогічного призначення для максимального комфорту. Потім, після використання слід очистити продукт м'якою губкою та спеціальними засобами для інтимних іграшок.

Догляд за мастурбатором

Після кожного використання можна обережно промити всередину під теплою водою. Висушіть природним шляхом, не допускаючи залишення його біля відкритих джерел тепла або вогню.

Переваги

  • Бренд - LYBAILE, один з лідерів на ринку, виробник якісних інтим товарів з багаторічною історією.
  • Країна-виробник - Китай. Ця країна помітно виділяється продукцією для дорослих завдяки безпрецедентній функціональності та доступності.
  • Матеріал - Кібершкіра, створює надзвичайно природні відчуття при контакті.
  • Тип мастурбатора - Вагіна забезпечує атмосферу справжньої присутності. <Режим роботи - Вібрація збудливого впливу посилюється цією функцією. <Колір Білий додає елегантності дизайну. Неперевершений аромат перлів може бути дуже стимулюючим...
Відмовтеся від одноманітності буденних днів нашим по-справжньому захоплюючим гаджетом: TALLA. Настала пора розкритися і ознайомитися з усім асортиментом Категорії - Автоматичні мастурбатори.

Штучні мастурбатори вагіна забезпечують високу якість стимуляції як в ручному, так і в автоматичному режимі. Реалістичність відчуттів забезпечується сучасними полімерними матеріалами та технологіями, що допомагають точно відтворити структуру статевих органів. Використовуються не тільки для самозадоволення, але й для тренування сексуальної витривалості, контролю над еякуляцією.

Мастурбатори у всьому своєму різноманітті стали найпопулярнішими іграшками, які найчастіше використовуються для самозадоволення, але чудово вписуються і у сценарії парних секс-ігор. Однак чоловічі секс іграшки – категорія, яка включає набагато більше інтимних гаджетів, які потрібні не тільки для мастурбації, але й для зменшення проявів еректильної дисфункції, збільшення статевого члена, підвищення інтенсивності стимуляції ерогенних зон партнерки під час статевого акту. Всі вони представлені у нашому каталозі.

Якщо в якийсь момент ви відчуєте, що вам потрібно зробити гаму відчуттів ширше, протестуйте мастурбатор з вібратором , Стимуляція в якому здійснюється в автоматичному режимі. Пасивний режим мастурбації дозволить вам абстрагуватися від процесу стимуляції. Зрештою, така можливість може бути використана в іграх з партнеркою, що допоможе краще підготуватися до майбутнього сполучення.

Виробник LYBAILE
Довжина 140
Діаметр 70
Ширина 75
Колір Білий
Режим роботи Вібрація
Тип мастурбатору Вагіна
Матеріал Кібершкіра
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Рельєф маструбатору Ребристий
Функція вібрації Так
Водостійкість Так
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Штучні вагіни для члена
Залишіть свій відгук на Мастурбатор-Вагіна з кібершкіри з вібрацією Lybaile напишіть відгук
Супутні товари
Штучні вагіни для члена