38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Мастурбатор Вагіна CANDY BM-009166

Мастурбатор Вагіна CANDY BM-009166

Артикул BM-009166
336 грн
319 грн
Немає в наявності

Мастурбатор вагіна CANDY BM-009166

Ваш персональний помічник для найяскравіших відвертих моментів - Мастурбатор вагіна CANDY BM-009166. Це не просто секс-іграшка, це надзвичайно реалістичний пристрій, який точно передає відчуття справжньої інтимності. Надійний і безпечний матеріал представляє собою термопластичний еластомер високої якості, приємний на дотик і абсолютно безпечний для шкіри. Дивовижне імітація жіночої вагіни дозволить вам повністю зануритися у процес і доставити небачене задоволення.

Інструкція застосування

Перед використанням обов'язково очистіть мастурбатор від пилу і забруднень. Використовуйте лише змащення на водній основі для більш комфортного проникнення. Після кожного використання обов'язково проводьте дезінфекцію.

Догляд за мастурбатором

Після кожного використання ретельно очищайте мастурбатор з використанням спеціальних дезінфектантів або теплої води з милом. Зберігайте насадку в спеціальному футлярі, щоб уникнути потрапляння пилу і бруду.

Переваги

  • Бренд LYBAILE: Це знак високої якості і надійності, перевірений багатьма клієнтами.
  • Країна-виробник Китай: Провідний світовий виробник еротичних товарів з добре розвиненою інфраструктурою якісного випуску товарів.
  • Матеріал термопластичний еластомер: захищені від алергії, легко очищаються, довговічні.
  • Тип мастурбатора - Вагина: найпопулярніший тип мастурбатора для близькості відчуттів з реальністю.
Відчуйте всі грані задоволення вже зараз! Придбавши Мастурбатор вагіна CANDY BM-009166 на сайті TALLA, ви забезпечуєте собі незабутні оргазми і нові відчуття! У всіх є право на приємні почуття! Будьте впевнені у своєму виборі, надихайтеся новими відчуттями з нашим асортиментом з категорії "Автоматичні мастурбатори".

Штучні штучні вагіни забезпечують високу якість стимуляції як в ручному, так і в автоматичному режимі. Реалістичність відчуттів забезпечується сучасними полімерними матеріалами та технологіями, що допомагають точно відтворити структуру статевих органів. Використовуються не тільки для самозадоволення, але й для тренування сексуальної витривалості, контролю над еякуляцією.

Якщо в якийсь момент ви відчуєте, що вам потрібно зробити гаму відчуттів ширше, протестуйте мастурбатор вібро , Стимуляція в якому здійснюється в автоматичному режимі. Пасивний режим мастурбації дозволить вам абстрагуватися від процесу стимуляції. Зрештою, така можливість може бути використана в іграх з партнеркою, що допоможе краще підготуватися до майбутнього сполучення.

Виробник LYBAILE
Довжина 137
Діаметр 65
Тип мастурбатору Вагіна
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Функція вібрації Ні
Колір Тілесний
Водостійкість Так
Матеріал Термопластичний еластомер
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Штучні вагіни для члена
Залишіть свій відгук на Мастурбатор Вагіна CANDY BM-009166 напишіть відгук
Супутні товари
Штучні вагіни для члена