38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Мастурбатор вагіна тілесного кольору Lybaile Crazy Bull Bella Realistic Masturbator

Мастурбатор вагіна тілесного кольору Lybaile Crazy Bull Bella Realistic Masturbator

Артикул BM-009187
415 грн
394 грн

Мастурбатор вагіна тілесного кольору Lybaile Crazy Bull Bella Realistic Masturbator

Царство неймовірних відчуттів відкривається з мастурбатором у формі вагіни реалістичного дизайну від відомого бренду LYBAILE. Виготовлений з еластомера, він приємний на дотик і безпечний для використання. Тілесний колір і реалістична текстура забезпечують ще більше задоволення, роблячи еротичний аксесуар схожим на живу шкіру. Висока якість матеріалів і продумане виконання - це Мастурбатор вагина телесного кольору Lybaile Crazy Bull Bella Realistic Masturbator.

Інструкція застосування

Перед використанням розпакуйте пристрій і перевірте його стан. Для початку роботи достатньо розогріти мастурбатор до комфортної температури, додати улюблені лубриканти і отримувати задоволення від кожного дотику.

Догляд за мастурбатором

Простий у догляді, цей мастурбатор після кожного використання потрібно чистити за допомогою спеціалізованих засобів. Щоб продовжити термін служби, зберігайте його в прохолодному і сухому місці подалі від прямих сонячних променів.

Переваги

  • Бренд - LYBAILE: висока якість і надійне виконання.
  • Країна-виробник - Китай: перевірений часом бренд займає перші рядки на ринку товарів для інтимного використання.
  • Матеріал - Термопластичний еластомер: приємний на дотик і безпечний матеріал, тактильно нагадує людську шкіру.
  • Тип мастурбатора - Вагина: класичний дизайн для яскравих відчуттів і реалізму в максимальній степені.
  • Режим роботи - : гнучка система управління дозволяє вибирати режими роботи під будь-які уподобання.
  • Колір - Тілесний: доповнює реалістичність пристрою, роблячи його ще більше схожим на справжній статевий орган жінки.
Дізнатися всю прелесті володіння Мастурбатор вагина телесного кольору Lybaile Crazy Bull Bella Realistic Masturbator можна, оформивши замовлення через інтернет-магазин інтимних товарів TALLA. Дозвольте собі більше задоволення, і наберіться нових яскравих відчуттів! Познайомтеся з асортиментом Категории - Автоматичні мастурбатори вже сьогодні!

Штучні вагіни мастурбатори забезпечують високу якість стимуляції як в ручному, так і в автоматичному режимі. Реалістичність відчуттів забезпечується сучасними полімерними матеріалами та технологіями, що допомагають точно відтворити структуру статевих органів. Використовуються не тільки для самозадоволення, але й для тренування сексуальної витривалості, контролю над еякуляцією.

Якщо в якийсь момент ви відчуєте, що вам потрібно зробити гаму відчуттів ширше, протестуйте вібро мастурбатор , Стимуляція в якому здійснюється в автоматичному режимі. Пасивний режим мастурбації дозволить вам абстрагуватися від процесу стимуляції. Зрештою, така можливість може бути використана в іграх з партнеркою, що допоможе краще підготуватися до майбутнього сполучення.

Виробник LYBAILE
Довжина 150
Діаметр 70
Тип мастурбатору Вагіна
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Функція вібрації Ні
Колір Тілесний
Матеріал Термопластичний еластомер
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Штучні вагіни для члена
Залишіть свій відгук на Мастурбатор вагіна тілесного кольору Lybaile Crazy Bull Bella Realistic Masturbator напишіть відгук
Супутні товари
Штучні вагіни для члена