38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Многофункциональный вибратор BAILE - Crazy Bunny (3 функции вибрации и 3 функции вибрации), BW-037029

Многофункциональный вибратор BAILE - Crazy Bunny (3 функции вибрации и 3 функции вибрации), BW-037029

Артикул BW-037029
1 194 грн
1 134 грн




Щоб досягти максимального сексуального задоволення, потрібно враховувати безліч факторів. Одним з них є особливості будови жіночих зовнішніх статевих органів. Так, жінкам, у яких клітор розташований близько до входу в піхву, більше задоволення принесуть вібратори для піхви . Їхній клітор знаходиться в безпосередньому контакті з іграшкою під час стимуляції, тому задоволення настає дуже швидко і без додаткових ласок.

Зовсім інакша справа у жінок з високо розташованим клітором. При статевому акті або стимуляції фалоімітатором (вібратором), він потребує додаткової уваги, оскільки не входить у безпосередній контакт із секс-іграшкою або членом. У цьому випадку рекомендуємо використовувати стимулятори для клітера , які підходять як для соло-ігор, так і для ігор з партнером.

Вагінальні вібратори не завжди підходять для стимуляції клітора. Альтернативний варіант – вакуумні стимулятори, які зробили переворот у секс-індустрії, надавши жінкам можливість випробувати раніше недоступне задоволення. Їхня головна відмінність від класичних секс-іграшок – безконтактна стимуляція. До того ж вони працюють абсолютно безшумно, що дозволяє їх експлуатувати в різних ситуаціях. Вплив вакуумного стимулятора порівнюють з діями вмілого коханця, який знає, «як» та «де», що гарантують жінці інтенсивний оргазм, при якому здригається все тіло.

Виробник LYBAILE
Довжина 233
Кількість швидкостей вібрації 3
Діаметр 35
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип вібратора Комбінований
Матеріал Комбінований, Термопластичний еластомер
Водостійкість Ні
Колір Рожевий
Категорія сексшопу Вагінальні Вібратори
Залишіть свій відгук на Многофункциональный вибратор BAILE - Crazy Bunny (3 функции вибрации и 3 функции вибрации), BW-037029 напишіть відгук
Супутні товари
Вагінальні Вібратори