38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Фалоімітатор 14/3, 4 см реалістичний з яєчками на присоску Erowoman мулат силікон

Фалоімітатор 14/3, 4 см реалістичний з яєчками на присоску Erowoman мулат силікон

Артикул ER-30051
1 044 грн
939 грн
Немає в наявності

Чудовий фалоімітатор-реалістик "Erowoman" займе гідне місце в будь-якій колекції секс-іграшок!

Основні плюси вироби: - прекрасна якість виконання; - точна імітація всіх деталей-чітко виражена головка і мошонка, добре промальовані вінки і складочки; - природний відтінок поверхні; - міцна присоска, що дозволяє закріпити інтимний аксесуар на рівній поверхні в горизонтальному або вертикальному положенні.

Фалоімітатор виготовлений з м'якого матеріалу, що дарує приємні тактильні відчуття. Простий у використанні і догляді. Секс-іграшка упакована в презентабельну коробку, яка буде добре виглядати на торгових полицях. Спільно з виробом рекомендується використовувати гель-любрикант «О'кей для двох» із серії «О'кей» і очищаючий спрей з антимікробним ефектом «ClearToy» для експрес-обробки.



Фалоімітатор із силікону абсолютно безпечний для здоров'я, не викликає алергії. Реалістичність девайса перевершує подібні характеристики у інтимних гаджетів з інших матеріалів, причому він невибагливий у догляді. А ще силіконові фалоси здатні подарувати відчуття, які можна порівняти з відчуттями при контакті зі шкірою людини. Вони швидко нагріваються до температури тіла, а їхня гігієнічність вища, ніж у виробів з інших матеріалів.

Виробник Erowoman Realistic
Довжина 140
Діаметр 34
Стать Жіночий
Тип вібратора З мошонкою, З присоскою, Реалістік
Тип фалоімітатору з мошонкою, З присоскою, Реалістик
Країна виробник Китай
Функція вібрації Ні
Матеріал Силікон
Колір Тілесний
Водостійкість Так
Тип інтимної іграшки Фалоімітатор
Категорія сексшопу Силіконові Фалоімітатори
Залишіть свій відгук на Фалоімітатор 14/3, 4 см реалістичний з яєчками на присоску Erowoman мулат силікон напишіть відгук
Супутні товари
Силіконові Фалоімітатори