38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Віброяйце зеленого кольору з пультом ДК Easytoys Remote Control

Віброяйце зеленого кольору з пультом ДК Easytoys Remote Control

Артикул KVL-281483
1 524 грн
1 371 грн
Немає в наявності
Візьміть прелюдії на більш високий рівень з цим сенсаційним яйцем, що вібрує. За допомогою цієї забавної домінуючої секс-іграшки приведіть свого партнера в режим звіра. Зробіть пульт дистанційного керування своїм найкращим другом і повністю контролюйте оргазм вашого партнера. Колір зелений; Діаметр 3,5 см; Вібро 10 режимів; Тип батареї 2хАА; Вага, м 56; Довжина 6 см; Матеріал ABS; Країна походження Китай; Штрих-код 8718627521953;

Стимулятори віброяйця здатні замінити кілька секс-гаджетів, при цьому незважаючи на універсальність, вони не поступаються їм функціональністю. Форма та характеристики іграшки гарантують отримання всіх відтінків задоволення: від ніжного масажу до інтенсивної стимуляції. Метою для віброяйця можуть бути ерогенні зони не тільки на тілі жінки, а й головка статевого члена, анус чоловіка. Використовуйте їх, щоб посилити дію мастурбаторів, вагінів, вібраторів.

За всіх своїх переваг, віброяйця з пластику можуть не підійти вам через жорсткість. У деяких ситуаціях це є перевагою, але в інших краще використовувати вібратори яйце силіконові . Вони м'які та ніжні на дотик, не викликають алергічних реакцій. Їх можна використовувати для стимуляції будь-яких чутливих зон, вони легко адаптуються під анатомічні особливості тіла.

Виробник EasyToys
Діаметр 35
Довжина 60
Кількість швидкостей вібрації 7
Режим роботи Вібрація
Тип інтимної іграшки Віброяйце
Тип вібратора Вагінальний
Стать Жіночий
Колір Зелений
Країна виробник Нідерланди
Матеріал Пластик
Водостійкість Так
Категорія сексшопу Віброяйця
Залишіть свій відгук на Віброяйце зеленого кольору з пультом ДК Easytoys Remote Control напишіть відгук
Супутні товари
Віброяйця