38(098)060-90-90
График работы:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Вс. 10:00-18:00
Віброяйце силіконове зеленого кольору Luv Egg

Віброяйце силіконове зеленого кольору Luv Egg

Артикул KVL-281499
Колір: Зелений
2 188 грн
1 969 грн
Немає в наявності
Віброяйце LUV EGG Green; Діаметр 2,8 см; Довжина 7 см; Вібро 12 режимів; матеріал Силікон; Колір зелений; Тип батареї 1хААА; Вага, м 40; Країна походження Китай; Штрих-код 8719934000636;

Вбратори віброяйця здатні замінити кілька секс-гаджетів, при цьому незважаючи на універсальність, вони не поступаються їм функціональністю. Форма та характеристики іграшки гарантують отримання всіх відтінків задоволення: від ніжного масажу до інтенсивної стимуляції. Метою для віброяйця можуть бути ерогенні зони не тільки на тілі жінки, а й головка статевого члена, анус чоловіка. Використовуйте їх, щоб посилити дію мастурбаторів, вагінів, вібраторів.

Для багатьох користувачів фактором вибору є наявність у секс-іграшки смарт-функцій. Це не забаганка, а бажання більш повно контролювати процес управління інтимним гаджетом. Спеціально для цих випадків створені вібратори з керуванням , які мають просунуті функції та керуються з програми, встановленої в телефоні. Крім додаткових функцій у вигляді вибору ритмічного малюнка, синхронізації роботи девайсу з музикою тощо, з'являється можливість довірити керування іграшкою партнеру, а це вже захоплююча інтимна гра.

Найголовніше правило в інтимній сфері – відсутність кордонів. Якщо сьогодні у вашому арсеналі є віброяйця, то чому завтра в ньому не можуть з'явитися інші жіночі іграшки для сексу . Кожна з них має набір характеристик, які роблять її унікальною. Це не тільки спосіб стимуляції та зовнішній вигляд, але й наявність додаткових опцій у вигляді дистанційного керування, смарт-функцій.

Виробник LUV EGG
Діаметр 28
Довжина 70
Режим роботи Вібрація
Тип інтимної іграшки Віброяйце
Тип вібратора Вагінальний
Стать Жіночий
Колір Зелений
Країна виробник Китай
Матеріал Силікон
Категорія сексшопу Віброяйця
Залишіть свій відгук на Віброяйце силіконове зеленого кольору Luv Egg напишіть відгук
Супутні товари
Віброяйця