38(098)060-90-90
График работы:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Вс. 10:00-18:00
Презерватив чорний 1 шт LIFESTYLES Tuxedo Black

Презерватив чорний 1 шт LIFESTYLES Tuxedo Black

Артикул LFS-001416
42 грн
37 грн
LIFESTYLES Tuxedo Black презервативи які тоновані в нічний чорний колір, мають класичну форму, рівні стінки і гладку поверхню. Інформація про продукт: Тоновані в темний колір. Форма класичного презерватива. Силіконова змазка. Є резервуар на кінці.

Найпопулярніший контрацептив, при правильному застосуванні забезпечує захист від небажаної вагітності та захворювань, які передаються статевим шляхом у 98%. Технології дозволили створити презервативи, товщина яких не заважає чоловікам отримувати задоволення, якби вони не використовували цей метод захисту. Якщо з будь-якої причини не підходять латексні вироби, їх можна замінити контрацептивами з поліуретану або ізопрену.

Презервативи з латексу – найпоширеніші засоби механічної контрацепції, а перевага латексу надається не аби як. По-перше, це їхня висока межа міцності. Вироби з латексу можуть розтягнутися до 800% і залишитися цілими. По-друге, кондоми з латексу дешевше, а по-третє – вони більш еластичні, ніж продукти із синтетичних матеріалів.

Латексні презервативи – найнадійніший і найпоширеніший вид бар'єрних контрацептивів. Але й вони бувають різними. Скін презервативи – яскравий приклад еволюції цього засобу захисту. Це все ті ж латексні кондоми, які дозволяють зберегти реалістичність відчуттів і надійно захищають нас від неприємностей, але вони практично не містять алергенів. Досягти цього вдалося за рахунок багатоетапної обробки природного латексу, завдяки якій кінцевий продукт стає безпечним.

Виробник SKYN
Смак Без смаку
Текстура Гладка
Матеріал Латекс
Країна виробник Тайланд
Стать Чоловічий
Колір Чорний
Категорія сексшопу Презервативи
Залишіть свій відгук на Презерватив чорний 1 шт LIFESTYLES Tuxedo Black напишіть відгук
Презервативи