38(098)060-90-90
График работы:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Вс. 10:00-18:00
Безлатексный полиизопреновый презерватив SKYN

Безлатексный полиизопреновый презерватив SKYN

Артикул LFS-0030822
78 грн
70 грн
Lifestyles Skyn Non-Latex мають класичну форму, рівні стінки і гладку поверхню. Створені для людей з алергією на латекс. Безлатексний презерватив, створений з поліізопрену. Форма класичного презерватива. Силіконова змазка. Є резервуар на кінці. Ширина: 53 мм. Довжина: 190 мм. Вироблено в Таїланді

Найпопулярніший контрацептив, при правильному застосуванні забезпечує захист від небажаної вагітності та захворювань, які передаються статевим шляхом у 98%. Технології дозволили створити презервативи, товщина яких не заважає чоловікам отримувати задоволення, якби вони не використовували цей метод захисту. Якщо з будь-якої причини не підходять латексні вироби, їх можна замінити контрацептивами з поліуретану або ізопрену.

Немає жодної причини, щоб залишатися незахищеними при алергії на латекс. Але гіпоалергенність – не єдина перевага, яку мають безлатексні презервативи . Вони надзвичайно міцні, тому захищають вас навіть під час тривалих статевих актів із екстремальними навантаженнями. Що стосується товщини їх стінок, то вона мало чим відрізняється від товщини стінок латексних кондомів, а значить ви маєте всі шанси отримати максимальне задоволення.

Латексні презервативи – найнадійніший і найпоширеніший вид бар'єрних контрацептивів. Але й вони бувають різними. Skyn презервативи – яскравий приклад еволюції цього засобу захисту. Це все ті ж латексні кондоми, які дозволяють зберегти реалістичність відчуттів і надійно захищають нас від неприємностей, але вони практично не містять алергенів. Досягти цього вдалося за рахунок багатоетапної обробки природного латексу, завдяки якій кінцевий продукт стає безпечним.

Виробник SKYN
Смак Без смаку
Текстура Гладка
Матеріал Поліізопрен
Колір Прозорий
Країна виробник Таїланд
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Презервативи
Залишіть свій відгук на Безлатексный полиизопреновый презерватив SKYN напишіть відгук
Презервативи