38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Презерватив поліізопреновий безлатексний з ефектом зігрівання LifeStyles Healthcare Skyn warming 1 штука

Презерватив поліізопреновий безлатексний з ефектом зігрівання LifeStyles Healthcare Skyn warming 1 штука

Артикул LFS-0030877
78 грн
70 грн
Немає в наявності
Зігрівальні презервативи SKYN змащуються зігрівальним мастилом. Ці презервативи безлатексні поліізопренові тому підходять для людей з алергією на латекс. Зігрівальні презервативи SKYN також дуже тонкі, тому вам здаватиметься, що ви взагалі не використовуєте презерватив під час занять коханням.

Найпопулярніший контрацептив, при правильному застосуванні забезпечує захист від небажаної вагітності та захворювань, які передаються статевим шляхом у 98%. Технології дозволили створити презервативи, товщина яких не заважає чоловікам отримувати задоволення, якби вони не використовували цей метод захисту. Якщо з будь-якої причини не підходять латексні вироби, їх можна замінити контрацептивами з поліуретану або ізопрену.

Немає жодної причини, щоб залишатися незахищеними при алергії на латекс. Але гіпоалергенність – не єдина перевага, яку мають презервативи поліізопренові. Вони надзвичайно міцні, тому захищають вас навіть під час тривалих статевих актів із екстремальними навантаженнями. Що стосується товщини їх стінок, то вона мало чим відрізняється від товщини стінок латексних кондомів, а значить ви маєте всі шанси отримати максимальне задоволення.

Латексні презервативи – найнадійніший і найпоширеніший вид бар'єрних контрацептивів. Але й вони бувають різними. Скін презервативи – яскравий приклад еволюції цього засобу захисту. Це все ті ж латексні кондоми, які дозволяють зберегти реалістичність відчуттів і надійно захищають нас від неприємностей, але вони практично не містять алергенів. Досягти цього вдалося за рахунок багатоетапної обробки природного латексу, завдяки якій кінцевий продукт стає безпечним.

Виробник SKYN
Кількість швидкостей вібрації 1
Кількість в упаковці 1 (шт.)
Текстура Гладка
Матеріал Поліізопрен
Країна виробник Тайланд
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Презервативи
Залишіть свій відгук на Презерватив поліізопреновий безлатексний з ефектом зігрівання LifeStyles Healthcare Skyn warming 1 штука напишіть відгук
Презервативи