38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Металева анальна втулка Notabu з дополнгітельним кріпленням хвоста + в подарунок вушка

Металева анальна втулка Notabu з дополнгітельним кріпленням хвоста + в подарунок вушка

Артикул NTB-80626
Колір: Чорний
1 998 грн
1 798 грн
Немає в наявності

Металева анальна втулка Notabu з додатковим кріпленням хвоста + у подарунок вушка

Вишуканий, стильний і високоякісний аксесуар для інтимних ігор - металева анальна пробка від бренду Notabu. Ця модель виготовлена з гіпоалергенного металу, має ідеально гладку поверхню і приємну на дотик текстуру. Діаметр втулки складає 27 мм, що дозволяє використовувати її як новачкам, так і досвідченим користувачам. У довжину пробка досягає 60 мм. Але основною гордістю цієї моделі є ефектний чорний хвіст лисиці! В комплект також входять чарівні вушка - перетворитесь на спокусника всього за кілька хвилин!

Інструкція з використання

Перш за все необхідно ретельно помити пробку до і після кожного використання спеціальним засобом для очищення іграшок або теплою водою з милом. Після цього можна нанести на неї будь-який лубрикант на водній основі. Рекомендується вставляти пробку повільно, з застосуванням лубриканта, спочатку невеликими частинами до повного комфорту.

Догляд за анальною пробкою з хвостиком

З чистотою та гігієною секс-іграшок зрозуміло: використаний аксесуар необхідно ретельно помити під теплою водою з спеціальним дезинфікуючим складом або милосодержащою речовиною. Що стосується самого хвостика - його потрібно розчесувати після кожного використання і висилати на прання приблизно раз на місяць або по мірі забруднення.

Переваги:

  • Бренд - Notabu: відомий бренд, який зарекомендував себе як виробник якісних інтимних аксесуарів.
  • Країна-виробник - Китай: товар успiшно експортований та завойовав велику кiлькiсть шанувальникiв.
  • Матерiал - Метал: має гладку поверхню та приємну на дотик текстуру.
  • Тип хвоста - Лисиця: ідеально поєднується з чорним вiдтiнком металу.
  • Довжина - 60, Дiаметр -27: цi параметри пiдходять як досвiдченим любителям iнтимних іграшок, так i новачкам у даному напрямку.
  • Колiр — Чорний: класичний колiр робить дану модель унiверсальною та незабутньою.

Не упустiть свою можливiсть придбати ефектну анальну втулку Notabu з iмiтацiєю хвоста лисицi. Тiльки у нашому iнтернет-магазинi iнтимних товарiв TALLA ви можете купити цей аксесуар за найпривабливiших умов. Поспiшайте, адже цей товар розлiтається буквально "як гарячi пироги"! І не забудьте ознайомитися з повним асортиментом наших анальних пробок на сайтi магазину.



Анальні пробки хвости – простий та надзвичайно ефективний спосіб підвищити градус збудження у обох партнерів. З їх допомогою легко перетворитися на тварину, організувавши захоплюючу еротичну гру. Частина іграшки, яка призначена для занурення в анальний отвір, має ту ж конструкцію, що й класичні анальні пробки, ті ж функціональні можливості. Родзинка в хвості, що пробуджує в людині первісний інстинкт, перетворюючи будь-яку гру на гарячу дію.

До чудових гігієнічних властивостей, практичності та довговічності металу, додається можливість відчути контраст температур, «силу» матеріалу. Але анальні пробки без вібрації можуть бути й іншими. При виборі секс-іграшки рідко орієнтуються лише на форму, розмір, матеріал. Кожна з цих характеристик розглядається разом із іншими, тому виробники надають нам право вибору з величезної кількості секс-гаджетів.

Наші чутливі зони потребують новизни. Анальні пробки з хвостом є гарним тлом для інтимних стосунків і добре розігрівають нас напередодні, але завтра ваш анус захоче змін. Відчути їх допоможуть ланцюжки анальні , які дозволяють не просто насолоджуватися, а грати, отримуючи задоволення. Якщо анальну пробку частіше розглядають як джерело стимуляції малої інтенсивності, то намисто та кульки роблять анальні ігри набагато яскравішими.

Виробник Notabu
Діаметр 27
Довжина 60
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Країна виробник Китай
Тип хвоста Лисиця
Матеріал Метал
Стать Унісекс
Колір каменю Чорний
Колір Чорний
Категорія сексшопу Анальні пробки з хвостиком
Залишіть свій відгук на Металева анальна втулка Notabu з дополнгітельним кріпленням хвоста + в подарунок вушка напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з хвостиком