38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Металева анальна втулка зі змінним хвостом Notabu L 60 мм D 27 мм білий + подарунок вушка

Металева анальна втулка зі змінним хвостом Notabu L 60 мм D 27 мм білий + подарунок вушка

Артикул NTB-80627
Колір каменю: Сріблястий
Колір: Білий
1 998 грн
1 798 грн
Немає в наявності

Металева анальна пробка зі змінним хвостом Notabu L 60 мм D 27 мм білий + подарунок вушка

Ексклюзивна пропозиція для любителів естетично привабливої, комфортної і безпечної стимуляції. Високоякісна металева анальна пробка від бренду Notabu має ідеально підібрані розміри (довжина - 60 мм, діаметр - 27 мм) для ніжних відчуттів. Це клас інтерактивних іграшок нового покоління, що розкриває нові границі вашого задоволення. Яскравим акцентом є кристал сріблястого кольору, який додасть до вашого інтимного досвіду нотку розкоші та благородства.

Інструкція з використання

Продукт легко використовується як початківцями, так і вже досвідченими користувачами. Достатньо скористатися спеціальним змащуванням перед його використанням. Введіть пробку обережно та плавно, щоб уникнути незручностей.

Догляд за анальною пробкою з кристалом

Догляд за виробом досить простий - достатньо м'якого мила та теплої води для очищення після кожного використання. Виробник рекомендує зберігати пробку без контакту з іншими виробами, щоб уникнути пошкоджень.

Переваги

  • Бренд: Notabu підтверджують високу якість та надійність своєї продукції.
  • Країна-виробник - Китай, яка зарекомендувала себе як один з лідерів на ринку інтимних товарів.
  • Матеріал: Високоякісний метал, що має тривалий термін служби, безпечний та комфортний для використання.
  • Колір каменю: Сріблястий кристал додає вишуканості до вашого інтимного життя.
Ознайомтеся з набором "Металева анальна пробка з змiнним хвостом Notabu L 60 mm D 27 mm Бiлий + Подарунок вушка" та вiдчуйте на собi всi його переваги! Це чудовий вибiр для бажаючих додати свiжих ноток у своє інтимне життя. Запрошуємо ознайомитися з повним асортиментом на нашому сайтi інтернет-магазину TALLA, де ми пропонуємо широкий спектр анальних пробок з каменями високої якостi. Замовляйте вже зараз.

Функціональне призначення анальних пробок зі стразами нічим не відрізняється від інших виробів цієї категорії. Вони дозволяють швидко і з мінімальним дискомфортом долучитися до такого бажаного сексу - анального. З їхньою допомогою підготувати анус до реального проникнення дуже просто і зробити це можна не лише без дискомфорту, а й із задоволенням. Великим плюсом пробок є той факт, що застосовувати їх можна не тільки в ліжку, а й у повсякденному житті. Анальні пробки з каменем мають ще одну перевагу. Вони є дуже пікантною прикрасою, яка, як і будь-який елемент у сексі, стає чимось більшим, ніж просто декором

Виробник Notabu
Діаметр 27
Довжина 60
Тип інтимної іграшки Анальний корок
Колір Білий
Країна виробник Китай
Тип хвоста Лисиця
Матеріал Метал
Колір каменю Сріблястий
Стать Унісекс
Категорія сексшопу Анальні пробки зі стразами
Залишіть свій відгук на Металева анальна втулка зі змінним хвостом Notabu L 60 мм D 27 мм білий + подарунок вушка напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки зі стразами