38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Анальная пробка с пультом и 7 режимами ротации Remote controlled rotating & vibrating plug

Анальная пробка с пультом и 7 режимами ротации Remote controlled rotating & vibrating plug

Артикул ORI-596426
4 250 грн
3 825 грн

Анальна пробка з пультом та 7 режимами ротації Вібропробка з дистанційним керуванням

Така анальна вібропробка - новинка від бренду Black Velvets, виготовлена з гіпоалергенного матеріалу. Завдяки комфортній довжині та спеціально розробленому діаметру, ця іграшка підходить як для початківців, так і для досвідчених шанувальників інтимних задоволень. Колір - чорний, її стильний класичний вигляд надихає на експерименти.

Інструкція з використання

Для безпечного використання анальної пробки необхідно обильно нанести лубрикант на її поверхню та на потрібну зону тіла. Після цього можна обирати один із 7 запропонованих режимів регулятора швидкостей.

Догляд за анальною вібропробкою

Після кожного використання іграшку слід очистити спеціальним мийним засобом для інтимних аксесуарів або милом. Далі слід ретельно висушити продукт перед його збереженням.
  • Бренд: Black Velvets - німецька якість, славляться своєю довговічністю та безпекою для здоров'я.
  • Країна виробник: Німеччина - відома в інтимній індустрії своїм строгим контролем якості.
  • Матеріал: високоякiсний та гiпоалергенний силiкон, який не викликає подразнень та абсолютно безпечний для вашого тiла.
  • Довжина: комфортна для використання, пiдходить як початкiвцям, так і досвiдченим користувачам.
  • Дiаметр: оптимально пiдiбрано для насолоди процесом без будь-якого дискомфорту.
  • Колiр: чорний - класичний варiант, який завжди буде актуальний.
Замовте Анальну пробку з пультом та 7 режимами ротацiї Вiбропробку з дистанцiйним керуванням у нашому інтернет-магазинi iнтимних товарiв TALLA вже сьогоднi! Ця унiкальна пропозицiя розшириить рамки вашого еротичного досвiда. А також ознайомтеся з усim асортиментом анальних пробок на нашому сайтi - унiкальне iнтимне приладдя чекае на вас!

Анальні пробки з вібратором дозволяють підняти на небувалий рівень такий привабливий для багатьох вид стимуляції. На відміну від класичних анальних пробок, девайси з вібрацією значно розширюють наші можливості. Наявність вібрації та дистанційне керування іграшкою дозволяють отримувати задоволення поза спальнею, просто займаючись звичайними справами. Навіть звичайна анальна пробка робить наші відчуття гострішими, якщо використовувати її під час прелюдії або статевого акту. Гаджет із вібрацією здатний подарувати ще більше нових вражень від сексу.

Залишіть свій відгук на Анальная пробка с пультом и 7 режимами ротации Remote controlled rotating & vibrating plug напишіть відгук
Супутні товари
Анальні пробки з вібрацією