38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Маструбатор-Вагіна з грушею для імітації посмоктування BM-009111

Маструбатор-Вагіна з грушею для імітації посмоктування BM-009111

Артикул BM-009111
497 грн
472 грн
Мастурбатор-вагіна з грушею для імітації смоктання BM-009111 від виробника LYBAILE пропонує інтенсивне та яскраве задоволення завдяки своєму реалістичному дизайну "вагіни" та спеціальної груші для створення ефекту смоктання. Завдяки палітрі кольорів, що точно повторює відтінки шкіри, використання цього аксесуара стане ще більш приємним та натуральним. ### Інструкція з використання Для початку роботи з мастурбатором необхідно нанести на його вхід невелику кількість лубриканту на водній основі. Потім можна починати активне використання, регулюючи ступінь розрядження повітря за допомогою груші. Важливо зауважити, що цей продукт не має автоматичних режимів роботи, його функціональність залежить від дій користувача. ### Догляд за мастурбатором Догляд за іграшкою досить простий: після кожного використання потрібно провести її очищення за допомогою спеціальних засобів або простих мильних розчинів. Сушіть мастурбатор повністю перед наступним використанням. ### Переваги
  • Бренд LYBAILE - відомий виробник, який гарантує якість та безпеку продукту
  • Країна-виробник Китай - країна з широким вибором елітних матеріалів та новітніх технологій
  • Матеріал Термопластичний еластомер забезпечує приємне на дотик та гіпоалергенне взаємодію з шкірою
  • Тип мастурбатора - Вагина надає можливості для найкращого імітації природного контакту
  • Колір Тілесний додає реалістичності іграшці та робить її практично непомітною при зберіганні.
  • Запрошуємо вас придбати цей унікальний аксесуар на сайті TALLA, де доступно більше товарів для отримання яскравих відчуттів. Використовуйте всі переваги розділу "Автоматичні мастурбатори" для покращення свого блаженства!

    Штучні штучні вагіни забезпечують високу якість стимуляції як в ручному, так і в автоматичному режимі. Реалістичність відчуттів забезпечується сучасними полімерними матеріалами та технологіями, що допомагають точно відтворити структуру статевих органів. Використовуються не тільки для самозадоволення, але й для тренування сексуальної витривалості, контролю над еякуляцією.

    Якщо в якийсь момент ви відчуєте, що вам потрібно зробити гаму відчуттів ширше, протестуйте мастурбатор вібратор , Стимуляція в якому здійснюється в автоматичному режимі. Пасивний режим мастурбації дозволить вам абстрагуватися від процесу стимуляції. Зрештою, така можливість може бути використана в іграх з партнеркою, що допоможе краще підготуватися до майбутнього сполучення.

Виробник LYBAILE
Довжина 150
Діаметр 66
Тип мастурбатору Вагіна
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Функція вібрації Ні
Водостійкість Ні
Колір Тілесний
Матеріал Термопластичний еластомер
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Штучні вагіни для члена
Залишіть свій відгук на Маструбатор-Вагіна з грушею для імітації посмоктування BM-009111 напишіть відгук
Супутні товари
Штучні вагіни для члена