38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Мастурбатор-Вагіна з грушею для відкачування повітря BM-009139

Мастурбатор-Вагіна з грушею для відкачування повітря BM-009139

Артикул BM-009139
327 грн
311 грн
Немає в наявності

Мастурбатор-вагіна з грушею для відкачування повітря BM-009139

Зануртеся в усі переваги справжнього тіла завдяки мастурбатору-вагіні BM-009139. З допомогою прилагодженої груші для відкачування повітря ви можете контролювати ступінь негативного тиску всередині, створюючи такий тиск, який пасує саме вам. Термопластичний еластомер матеріалу імітує реальні відчуття шкіри і забезпечує бездоганну функціональність, роблячи ваш досвід неймовірного задоволення ще більш достовірним.

Інструкція з використання

Завдяки своєму інтуїтивно зрозумілому інтерфейсу цей товар легко використовувати. Просто ковзайте в ньому, використовуйте грушу для створення необхідного тиску і починайте рухатися. Пристрій не потребує батарейок або зарядки.

Догляд за мастурбатором

Для очищення інтимного аксесуара потрібно правильно вибрати засоби догляду: антибактеріальне мило або спеціальний очищуючий спрей. Обережне очищення допоможе зберегти продукт у ідеальному стані на довгий час.

Переваги

  • Бренд - LYBAILE: поважна торгова марка, яка зарекомендувала себе серед професіоналів та любителів інтимних товарів.
  • Країна-виробник - Китай: виготовлено з великою уважністю та використанням якісних матеріалів.
  • Матеріал - Термопластичний еластомер: безпечний для шкіри, легко очищається і довго служить. Це гіпоалергенний матеріал, який приємний на дотик.
  • Тип мастурбатора - Вагіна: забезпечує реалістичні відчуття для більш інтенсивного задоволення.
  • Стильний і дискретний дизайн та колір відрізняються високою ступенем реалізму, що робить його ще привабливішим у використанні.
  • Порадуйте себе покупкою Мастурбатор-вагіна BM-009139! Придбати цю неймовірну іграшку можна прямо зараз у інтернет-магазині інтимних товарів TALLA. Проконсультуйтеся з фахівцями, щоб дізнатися більше інформації про наші продукти. Випробуйте безмежне задоволення у відкритому світі справжнього інтимного задоволення! Також пропонуємо вам ознайомитися з асортиментом Категорії - Автоматичні мастурбатори!

    Штучні штучні піхви забезпечують високу якість стимуляції як в ручному, так і в автоматичному режимі. Реалістичність відчуттів забезпечується сучасними полімерними матеріалами та технологіями, що допомагають точно відтворити структуру статевих органів. Використовуються не тільки для самозадоволення, але й для тренування сексуальної витривалості, контролю над еякуляцією.

    Якщо в якийсь момент ви відчуєте, що вам потрібно зробити гаму відчуттів ширше, протестуйте мастурбатор вібро , Стимуляція в якому здійснюється в автоматичному режимі. Пасивний режим мастурбації дозволить вам абстрагуватися від процесу стимуляції. Зрештою, така можливість може бути використана в іграх з партнеркою, що допоможе краще підготуватися до майбутнього сполучення.

Виробник LYBAILE
Довжина 146
Діаметр 45
Тип мастурбатору Вагіна
Країна виробник Китай
Тип інтимної іграшки Мастурбатор
Водостійкість Ні
Функція вібрації Ні
Колір Тілесний
Матеріал Термопластичний еластомер
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Штучні вагіни для члена
Залишіть свій відгук на Мастурбатор-Вагіна з грушею для відкачування повітря BM-009139 напишіть відгук
Супутні товари
Штучні вагіни для члена