38(098)060-90-90
График работы:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Вс. 10:00-18:00
Презервативи пролонгуючі Pasante Infinity Delay

Презервативи пролонгуючі Pasante Infinity Delay

Артикул PAS-332211
42 грн
37 грн
Презервативи Pasante Infinity (Delay) - подовжують любовні ігри на 10-30 хвилин. Містять в якості добавки 1% речовини лідокаїну, який сприяє віддаленню еякуляції чоловіки. Особливо порадують тих, хто страждає від передчасної еякуляції. Використовуючи ці презервативи, не облизуйте і не ковтайте мастило лідокаїну. Лідокаїн є анестетиком, часто використовується у виробництві презервативів віддаляють еякуляцію. Правильно використовуючи, Не встановлено ніяких побічних ефектів бензокаїну, він не зменшує надійність і комфортність презерватива. Не встановлені, але можливі тимчасові побічні ефекти: подразнення шкіри, почервоніння, блідість або гіперчутливість.

Найпопулярніший контрацептив, при правильному застосуванні забезпечує захист від небажаної вагітності та захворювань, які передаються статевим шляхом у 98%. Технології дозволили створити презервативи, товщина яких не заважає чоловікам отримувати задоволення, якби вони не використовували цей метод захисту. Якщо з будь-якої причини не підходять латексні вироби, їх можна замінити контрацептивами з поліуретану або ізопрену.

Презервативи латекс – найпоширеніші засоби механічної контрацепції, а перевага латексу надається не аби як. По-перше, це їхня висока межа міцності. Вироби з латексу можуть розтягнутися до 800% і залишитися цілими. По-друге, кондоми з латексу дешевше, а по-третє – вони більш еластичні, ніж продукти із синтетичних матеріалів.

Виробник Pasante Healthcare
Смак Без смаку
Країна виробник Великобританія
Текстура Гладка
Матеріал Латекс
Колір Прозорий
Стать Чоловічий
Категорія сексшопу Презервативи
Залишіть свій відгук на Презервативи пролонгуючі Pasante Infinity Delay напишіть відгук
Презервативи