38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Презервативі ультратонкі прозорого кольору з ароматом фруктової полуниці Sagami Xtreme fruity strawberry 1 шт

Презервативі ультратонкі прозорого кольору з ароматом фруктової полуниці Sagami Xtreme fruity strawberry 1 шт

Артикул SG-990141
78 грн
70 грн
Немає в наявності
1шт презерватив з натурального латексу з додатковим мастилом та полуничним ароматом. Чудовий освіжаючий полуничний аромат створює абсолютно нову чуттєву атмосферу і дає Вам більш інтенсивне задоволення, викликане гладкими відчуттями шовковистими. Чудовий аромат полуниці наповнює простір та створює особливу атмосферу між партнерами. Ультратонка товщина стін цих презервативів дозволяє краще відчувати партнера, при цьому відповідає найвищим стандартам безпеки.

Найпопулярніший контрацептив, при правильному застосуванні забезпечує захист від небажаної вагітності та захворювань, які передаються статевим шляхом у 98%. Технології дозволили створити презервативи, товщина яких не заважає чоловікам отримувати задоволення, якби вони не використовували цей метод захисту. Якщо з будь-якої причини не підходять латексні вироби, їх можна замінити контрацептивами з поліуретану або ізопрену.

Презервативи латексні – найпоширеніші засоби механічної контрацепції, а перевага латексу надається не аби як. По-перше, це їхня висока межа міцності. Вироби з латексу можуть розтягнутися до 800% і залишитися цілими. По-друге, кондоми з латексу дешевше, а по-третє – вони більш еластичні, ніж продукти із синтетичних матеріалів.

Латексні презервативи – найпоширеніші засоби контрацепції, які дешеві та забезпечують високий рівень захисту. Їхні основні конкуренти, які забезпечують не менший рівень захисту, але мають додаткові переваги, -  це поліуретанові кондоми. На відміну від латексних, вони є гіпоалергенними і можуть мати меншу товщину, що робить відчуття чоловіка більш реалістичними. На нашому ринку цю категорію контрацептивів представляють японські презервативи Sagami.

Виробник Sagami
Матеріал Латекс
Аромат Полуниця
Вид виробу Презерватив
Колір Прозорий
Стать Чоловічий
Країна виробник Японія
Категорія сексшопу Презервативи
Залишіть свій відгук на Презервативі ультратонкі прозорого кольору з ароматом фруктової полуниці Sagami Xtreme fruity strawberry 1 шт напишіть відгук
Презервативи