38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Страпон безремневий анально-вагінальний BI-014084

Страпон безремневий анально-вагінальний BI-014084

Артикул BI-014084
857 грн
814 грн

Страпон безремінний анально-вагінальний BI-014084

Представляємо вашій увазі вишукану новинку у світі інтимних задоволень - Страпон безремінний анально-вагінальний BI-014084. Орієнтований на максимальне задоволення обох партнерів, цей продукт поєднує в собі всі необхідні функції для глибокого і потужного стимулювання. Унікальний дизайн дозволяє використовувати його як для анальної, так і вагінальної стимуляції, при цьому комфортність і легкість використання роблять його відмінним вибором як для новачків, так і досвідчених любителів інтимних ігор.

Інструкція з використання

Перед використанням ретельно очистіть продукт за допомогою спеціального засобу для чищення секс-іграшок. Продукт передбачений для носіння одним з партнерів. За бажанням можна використовувати масажне або будь-яке інше змащувальне засобу.

Догляд за безременевим страпоном

Надзвичайно важливо дотримуватися гігієни даного аксесуара. Користуйтеся спеціальними засобами для чищення, промивайте водою після кожного використання і зберігайте в сухих умовах.

Переваги

  • Бренд LYBAILE - це гарантія якості та безпеки. Виробник має світову репутацію і відомий розробкою висококласних товарів, які повністю відповідають заявленому опису.
  • Країна-виробник Китай. Вся продукція даного бренду проходить строгий контроль якості.
  • Матеріал Термопластичний еластомер - гипоалергенний матеріал, стабильний до різних навантажень та дуже довговечний.
  • Режим роботи Вбудована вбудована функцiя вiбрацiï та пульсацiï - можливiсть обрати певний режим роботи забезпечить максимальне задоволення вiд користування страпоном.
  • Довжина 248мм, Дiаметр 35мм забезпечують комфортне та зручне користування як для початкiвцiв, так i для досвiдчених користувачiв.
  • Колiр Рожевий надає естетичний та приємний зовнiшнiй вид товару.
Не пропустите можливостi придбати Страпон безременевий анально-вагiнальний BI-014084 у інтернет-магазинi iнтимних товарiв TALLA. Це незабутнє пригода, яка доставить вам лише позитивнi емоцii та запальнi вiдчуття! Вiдвiдайте наш сайт, щоб ознайомитися з усim асортиментом страпонiv та обрати те, що пасує саме для Вас!

Анатомічні страпони без ременів дарують задоволення обом партнерам. Ви не тільки реалізуєте свою давню мрію виявитися активним учасником статевого акту, але й отримуєте задоволення від кожного руху в тілі партнера чи партнерки. Це буде додатковим стимулом вкотре помінятися ролями. Одночасно з отриманням задоволення ви тренуєте інтимні м'язи, тому класичний секс стане ще приємнішим для обох партнерів, а здоров'я жінки – міцнішим.

Виробник LYBAILE
Довжина 248
Діаметр 35
Режим роботи Вібрація, Пульсація
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Колір Рожевий
Тип інтимної іграшки Страпон
Водостійкість Так
Функція вібрації Так
Матеріал Термопластичний еластомер
Категорія сексшопу Страпони безременеві
Залишіть свій відгук на Страпон безремневий анально-вагінальний BI-014084 напишіть відгук
Супутні товари
Страпони безременеві