38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Безременний силіконовий вібрострапон "ANGELO PURPLE" BI-014227

Безременний силіконовий вібрострапон "ANGELO PURPLE" BI-014227

Артикул BI-014227
2 196 грн
2 086 грн

Безремінний силіконовий вібрострапон «ANGELO PURPLE» BI-014227

Цей унікальний аксесуар від LYBAILE є абсолютно новим словом у світі інтимних іграшок. Створений з високоякісного силікону, безремінний страпон «ANGELO PURPLE» bi-014227 призначений для тих, хто шукає альтернативу класичному страпону. Оригінальна форма і яскравий рожевий колір підкреслюють вишуканість моделі. Також ключовою особливістю цього продукту є його можливість змінювати режим роботи. Дивовижно, але всього на 187 мм довжини розмістилося кілька швидкостей вібрації, що дозволяє вибрати те, що сподобається кожному у конкретному випадку.

Інструкція з використання

Пристрій дуже простий у використанні: достатньо зарядити акумулятор, встановити бажану інтенсивність вібрації і почати використання.

Догляд за безременним страпоном

Впред Preference чистку з спеціальними засобами для догляду за інтим-грашками. Не забувайте про сухе і темне місце для збереження.

Переваги

  • Бренд - LYBAILE: Вашому увазі представлена продукція одного з найбільших виробників інтим-аксесуаров, який завоював довершя клентов завдяки винятковому якостю своїх товаров.
  • Країна-виробник - Китай: Всесвiтно вiдома країна-виробник розташовує огромными можливостями у областi створення нових технологiй та матерiалiв.
  • Матерiал - Силiкон: Виготовляється плавленням литтям з використанням високоякiсних матерiалiв, що гарантує чудовi тактильные вiдчуття та безпеку при контактi з шкiрою.
  • Режим роботи - : Дозволяє вказати на потрiбную iнтенсивность вiбрацii для досягення максимальних задоволень вiд гри.
Для бажаючих радикально переглянути своє інтимне життя та дарувати новые враження своєму партнеру, безременний силiконовий вiбрострапон «ANGELO PURPLE» BI-014227 вIд LYBAILE - блискучий выбор. Замовте його уже зараз на сайтI iнтернет-магазина iнтимних товарIв TALLA, i дуже скоро вы зможете оцIнити всI переваги цього чудового аксесуара. I не забудьте ознаомитися со всIм асортиментом страпонIв на нашому сайтI - там кожний найдет что-то для себе!

Анатомічні безременні страпони дарують задоволення обом партнерам. Ви не тільки реалізуєте свою давню мрію виявитися активним учасником статевого акту, але й отримуєте задоволення від кожного руху в тілі партнера чи партнерки. Це буде додатковим стимулом вкотре помінятися ролями. Одночасно з отриманням задоволення ви тренуєте інтимні м'язи, тому класичний секс стане ще приємнішим для обох партнерів, а здоров'я жінки – міцнішим.

Виробник LYBAILE
Довжина 187
Діаметр 41
Стать Жіночий
Тип фалоімітатору З додатковою стимуляцією, Реалістик
Тип вібратора З додатковою стимуляцією, Комбінований, Реалістік
Країна виробник Китай
Матеріал Комбінований, Силікон
Колір Рожевий
Тип інтимної іграшки Страпон
Категорія сексшопу Страпони безременеві
Залишіть свій відгук на Безременний силіконовий вібрострапон "ANGELO PURPLE" BI-014227 напишіть відгук
Супутні товари
Страпони безременеві