38(098)060-90-90
График работы:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Вс. 10:00-18:00
Вібратор реалістик гелевий Fantasy vibe BW-001001

Вібратор реалістик гелевий Fantasy vibe BW-001001

Артикул BW-001001
262 грн
249 грн
Немає в наявності

Класичний реалістичний вібромасажер з потужною вібрацією. Вібромасажер являє собою реалістичну копію пеніса з рельєфною головкою. Плавне регулювання потужності вібрації. Матеріал: гелевий.



Щоб досягти максимального сексуального задоволення, потрібно враховувати безліч факторів. Одним з них є особливості будови жіночих зовнішніх статевих органів. Так, жінкам, у яких клітор розташований близько до входу в піхву, більше задоволення принесуть стимулятори для піхви. Їхній клітор знаходиться в безпосередньому контакті з іграшкою під час стимуляції, тому задоволення настає дуже швидко і без додаткових ласок.

Якщо не завжди комфортно використовувати класичний вагінальний вібратор стандартного розміру, можна поекспериментувати з міні девайсами. Прикладом можуть бути вібропулі, сфера застосування яких набагато ширше, ніж у більшості інших інтимних гаджетів. Вібратори вібропульки можуть використовуватися як доповнення до інших інтимних іграшок, наприклад, спільно з надувною лялькою або як складова вібратора. Не менш цінними вони будуть як самостійна секс-іграшка, яку можна використовувати для стимуляції будь-яких чутливих зон у жінок і чоловіків: сосків, промежини, ануса. Одна з популярних технік використання вібропулі під час оральних ласк для посилення відчуттів партнера.

Виробник LYBAILE
Довжина 195
Діаметр 38
Режим роботи Вібрація
Матеріал Гель, Комбінований
Водостійкість Да
Країна виробник Китай
Тип вібратора Комбінований
Регулятор рівня вібрації Плавний
Колір Тілесний
Стать Унісекс
Тип інтимної іграшки Фалоімітатор
Категорія сексшопу Вагінальні Вібратори
Залишіть свій відгук на Вібратор реалістик гелевий Fantasy vibe BW-001001 напишіть відгук
Супутні товари
Вагінальні Вібратори