38(098)060-90-90
График работы:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Вс. 10:00-18:00
Вібростимулятор для клітора з пультом д / у і стрінгами Wild Butterfly BW-012009

Вібростимулятор для клітора з пультом д / у і стрінгами Wild Butterfly BW-012009

Артикул BW-012009
1 092 грн
1 037 грн

Жіночі трусики з секретом! Леопардові стрінги з кишенькою для вібропулі, яка управляється дистанційним пультом управління! 

Трусики в забарвленні чорного леопарда в універсальному розмірі.

Вібропулю можна використовувати і з іншими звичайними трусиками (забезпечивши їх кишенькою) або окремо для стимуляції ерогенних зон!



Труси з вібратором стирають усі межі для задоволення. Перенесіть їх зі спальні в будь-яке місце, де дається взнаки ваш основний інстинкт. Безшумна робота девайсу дозволяє використовувати вібротрусики на роботі, у транспорті, у кафе, в офісі. Вони хороші для прелюдії, оскільки на додаток до ласок партнера ви отримуєте інтенсивну стимуляцію, яка дозволить вам прийти до фінішу вдвох, що підвищує якість сексу.

Вібротрусики – секс-гаджет без недоліків, конкуренцію якому можуть у певних випадках скласти портативні вібратори . Це компактні стимулятори, які вірно йдуть за своїм власником і незважаючи на свої скромні розміри, здатні на великі подвиги. Зовнішній вигляд нічим не видає їхньої приналежності до світу секс-іграшок, а в деяких випадках виробники вміло маскують їх під речі, які оточують людину часто-густо.

Вібротрусики – це лише один з улюблених жінками та чоловіками інтимних гаджетів у величезній родині під назвою «жіночі інтимні іграшки ». Кожна з них заслуговує на вашу увагу, і кожна є унікальною розробкою, яка створювалася на підставі глибоких знань у жіночій анатомії та психології, тобто сексуальність. Немає жодної ситуації та жодної ерогенної зони, для яких не існувало б секс-іграшок і в цьому вам належить переконатися особисто.

Вібротрусики – чудова іграшка для прелюдії та інтимних ігор, які не залежать від зовнішніх обставин. На наступному етапі на сцені повинні з'явитися вібростимулятори для жінок , які можуть замінити чоловіка або стати ефективним доповненням для спільних інтимних ігор. Функціонал та зовнішній вигляд сучасних гаджетів із цієї категорії не залишають жодного шансу на вечір без оргазму. Мультистимуляція, наявність кількох двигунів, реалістичні матеріали роблять процес досконалим, а отримання оргазму в цьому випадку залежить лише від бажання.

Виробник LYBAILE
Діаметр 18
Кількість швидкостей вібрації 20
Довжина 75
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Водостійкість Да
Стать Жіночий
Країна виробник Китай
Тип вібратора Кліторальний
Матеріал Силікон
Колір Чорний
Категорія сексшопу Вібротрусики для жінок
Залишіть свій відгук на Вібростимулятор для клітора з пультом д / у і стрінгами Wild Butterfly BW-012009 напишіть відгук
Супутні товари
Вібротрусики для жінок