38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вібратор з заячими вушками для клітора Вагіни ануса Welcome to sexy land

Вібратор з заячими вушками для клітора Вагіни ануса Welcome to sexy land

Артикул WSL-15009
2 200 грн
1 980 грн
Немає в наявності

Фантазійний вібромасажер з "заячими вушками" перенесе в світ казкових еротичних задоволень! З ним ви відчуєте неймовірне сексуальне збудження під час стимуляції ерогенних зон – стінок піхви, клітора, сосків і т.д. різноманітні віброрежими додадуть яскравості відчуттям. Інтимний аксесуар виготовлений з якісного, приємного на дотик матеріалу, Простий у використанні і догляді. Для включення / вимикання необхідно натиснути кнопку на корпусі виробу і потримати 2 секунди. Перемикання режимів вібрації здійснюється тією ж кнопкою. Спільно з виробом рекомендується використовувати гель-лубрикант «О'кей для двох» із серії «О'кей» і очищаючий спрей з антимікробним ефектом «ClearToy» для експрес-обробки. Тип зарядки: USB

L 170 мм D 19 мм, 10 режимів вібрації



Кліторальнийі вібратор – хороший вибір для більшісті жінок, оскільки понад 90% їх не досягають чи досягають вкрай рідко оргазму під час вагінального контакту. Клітор (від грец. «clitoris» - ключ) є основним джерелом задоволення на тілі жінки. І хоча жінки мастурбують по-різному, у кожному випадку концентруються саме на ньому. Використовувати кліторні стимулятори можна як для соло-ігор, так і для ігор із партнером.

Вібратори для клітора - не єдиний девайс, який можна використовувати для впливу на цю ерогенну зону. Крім того, інтимні задоволення не мають просторових обмежень – отримати оргазм можна як на любовному ложі, а й поза ним. Прикладом багатогранного девайсу є вібруючі труси , завдяки яким отримати сексуальне задоволення можна в автономному режимі практично без участі людини. Вбудований вібратор управляється з пульта або програми смартфона, що дозволяє змінювати режим його роботи непомітно для оточуючих. Підійдуть трусики і для прелюдії, надаючи можливість задіяти в грі відразу кількох ерогенних зон, у тому числі клітор, на тілі жінки.

Виробник Welcome to sexy land
Кількість швидкостей вібрації 10
Довжина 170
Діаметр 19
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Колір Зелений
Країна виробник Китай
Тип вібратора Комбінований
Матеріал Комбінований, Силікон
Водостійкість Ні
Категорія сексшопу Вібратори для клітора
Залишіть свій відгук на Вібратор з заячими вушками для клітора Вагіни ануса Welcome to sexy land напишіть відгук
Супутні товари
Вібратори для клітора