38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Безременевий страпон з вібрацією XR Brands фіолетовий

Безременевий страпон з вібрацією XR Brands фіолетовий

Артикул 02351 Т/ AE826
4 999 грн
4 249 грн

Безремінний страпон з вібрацією XR Brands фіолетовий

Цей унікальний і інноваційний безремінний страпон від відомого бренду XR Brands виготовлений з медичного силікону і має красивий насичений фіолетовий колір. З довжиною 250 мм і діаметром 38 мм, він забезпечує глибоке проникнення і виробляє інтенсивні ваші відчуття. Завдяки регульованим режимам вібрації, ви можете контролювати інтенсивність задоволення.

Інструкція застосування

Перед використанням промийте страпон теплою водою з нежирним милом або спеціальним очисником для секс-іграшок. Застосуйте на ньому улюблений лубрикант на водяній основі для більш комфортного використання. Вставте його анатомічно правильно, область з пультом повинна бути також закрита на новачку. Перемикайте режими до отримання бажаного рівня інтенсивності.

Догляд за безременевим страпоном

Після використання не забувайте негайно очистити страпон теплою водою з милом або спеціальним очисником. Повністю просушить його перед збереженням, що допоможе зберегти початкову м'якість матеріалу і подовжити життя вашого безременевого страпона XR Brands.

Переваги

  • Бренд XR Brands - один з лідерів на ринку інтимних товарів.
  • Країна-виробник США гарантує високу якість товару.
  • Виготовлений з медичного силікону, який абсолютно безпечний для шкіри.
  • Регульованi режими вiбрацiї надають можливiсть обрати комфортний рiвень стимуляцiї.
  • Довжина 250 мм і дiаметр 38 мм забезпечують глибоке і насичене задоволення.
  • Не пропустiть свiй шанс поринути у свiт неймовiрних задоволень з безременевим страпоном XR Brands. Оформите заказ уже сейчас в интернет-магазине интимных товаров TALLA и обогатите свою интимную жизнь новыми ощущениями. Для повного погружения у свiт комфорту i насолод, ми пропонуємо Вам ознайомитися з усim асортиментом страпонiв на нашому сайтi.

    Анатомічні страпони без ременів дарують задоволення обом партнерам. Ви не тільки реалізуєте свою давню мрію виявитися активним учасником статевого акту, але й отримуєте задоволення від кожного руху в тілі партнера чи партнерки. Це буде додатковим стимулом вкотре помінятися ролями. Одночасно з отриманням задоволення ви тренуєте інтимні м'язи, тому класичний секс стане ще приємнішим для обох партнерів, а здоров'я жінки – міцнішим.

Виробник XR Brands
Довжина 250
Діаметр 38
Додатковий ефект Вібруючий, Стимулюючий
Стать Жіночий
Матеріал Силікон
Тип інтимної іграшки Страпон
Країна виробник США
Колір Фіолетовий
Категорія сексшопу Страпони безременеві
Залишіть свій відгук на Безременевий страпон з вібрацією XR Brands фіолетовий напишіть відгук
Супутні товари
Страпони безременеві