38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Оральний лубрикант на кремоподібній основі зі смаком вишні Secret Play Sweet Love Cherry Lollipop Gel 60 мл

Оральний лубрикант на кремоподібній основі зі смаком вишні Secret Play Sweet Love Cherry Lollipop Gel 60 мл

Артикул SPlay-36713
Смак: Вишня
712 грн
640 грн

Оральний лубрикант на кремовій основі зі смаком вишні Secret Play Sweet Love Cherry Lollipop Gel 60 мл

Опис

Представляємо вашій увазі оральний лубрикант на кремовій основі, розроблений брендом Secret Play - Sweet Love Cherry Lollipop Gel. Цей унікальний продукт призначений для тих, хто цінує яскраві та незабутні відчуття! З приємним ароматом та смаком вишні, він обіцяє перетворити будь-яку інтимну близькість у солодке задоволення. Водна основа робить його безпечним для використання з презервативами та секс-іграшками.

Склад

Water (Aqua), Glycerin, Hydroxyethylcellulose, Flavour (Aroma), Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Saccharine.

Переваги

  • Бренд: Secret Play – визнаний іспанський виробник високоякісних інтимних товарів.
  • Країна виробник: Іспанія — гарантує найвищі стандарти виробництва та контроль якості кожного продукту.
  • Об'єм: 60 мл - достатньо економічний об'єм, який буде довго радувати вас та вашого партнера.
  • Основа: Водна — це безпека при використанні з секс-іграшками та презервативами, а також легкість у видаленні після використання.
  • Ефект: Зволоження – подарує комфорт та додасть приємних відчуттів.
  • Смак: Вишня – для еротичних ігор зо смаком та ароматом свіжих солодких вишень.

Застосування

Нанесіть невелику кількість гелю на бажані ділянки тіла перед початком інтимної близькості. Також підходить для використання з презервативами. Робіть ваше інтимне життя ще яскравішим та різноманітнішим з якісними інтимними товарами від «Secret Play». Оформити замовлення на TALLA. І не забудьте ознайомитися з усім нашим асортиментом категорії Оральні Смазки.

Смак та аромат – додаткові стимули зайнятися оральним сексом. Початківцям їстівні лубриканти для орального сексу   допомагають стати сміливішими, а тим, хто має досвід – доповнити гаму відчуттів новими смаками та ароматами. Мастила вирішують проблему з недостатньою кількістю слини, яка є важливим фактором комфорту для чоловіка та жінки під час оральних ласок. Вони можуть використовуватися для ласок будь-яких інших частин тіла, перетворюючи інтимну гру на феєрію почуттів та вражень.

Інтимні мастила вже давно стали бестселером інтим-шопів. Засоби для орального сексу розглядаються для покупки так само часто, як і мастила для вагінального сексу . У цьому дедалі частіше стають мультифункціональними, тобто - тими, які не тільки забезпечують ковзання, а й пом'якшують слизові оболонки, мають регенеруючу дію, можуть зігрівати або пролонгувати статевий акт. І навряд чи варто відмовлятися від покупки того чи іншого лубриканта, доки ви не протестуєте його особисто.

Водні лубриканти вже давно стали стандартом у секс-індустрії, що пояснюється їхньою універсальністю. Їх застосування як оральні мастила є кращою рекламою безпеки, а фізичні характеристики гарантують безпечний і приємний секс. Їх легко видалити з одягу та білизни, вони рідко викликають алергію та роздратування, сумісні з іграшками з будь-яких матеріалів.

Лубриканти – кращі соратники, якщо ви прагнете комфортного та безпечного сексу. Якщо оральні мастила, перш за все, роблять його приємним або екстремальнішим, то гелі лубриканти зволожуючі  сексу для інших видів сексу - просто незамінні. Вони не тільки захищають від мікротравм, покращують сенсорну чутливість, а й дозволяють втілювати в життя найнезвичайніші інтимні ідеї.

Так само як і оральні, лубриканти на силіконовій основі мають унікальні властивості, які визначають сферу їх застосування. Насамперед, це анальна стимуляція. Відсутність природного секрету в анусі має повною мірою компенсуватися лубрикантом і мастила на основі силікону чудово справляються з цим. Найчастіше для стимуляції достатньо однієї порції змащення – вона не висихає та гарантує легке проникнення в анальний отвір.

Виробник Secret Play
Об'єм (мл) 60
Країна виробник Іспанія
Смак Вишня
Основа Водна
Стать Жіночий
Додатковий ефект Зволоження
Категорія сексшопу Лубриканти для орального сексу
Залишіть свій відгук на Оральний лубрикант на кремоподібній основі зі смаком вишні Secret Play Sweet Love Cherry Lollipop Gel 60 мл напишіть відгук
Супутні товари
Лубриканти для орального сексу