38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Віброкуля для стимуляції клітора із загостреним кінчиком золотиста BAILE Mini vive

Віброкуля для стимуляції клітора із загостреним кінчиком золотиста BAILE Mini vive

Артикул 17724 /BI-014233
390 грн

Забудьте про фальстартів або м'яку, теплу стимуляцію;
З цим 10-швидкісним вібратором-кулею ви зможете розпалити свої почуття потужним та тривалим задоволенням.
Ця невелика, але потужна куля з гладкою та елегантною золотою обробкою оснащена потужним двигуном, що вібрує, з 10 режимами швидкості, якими легко керувати за допомогою кнопки.
Натисніть і коротко утримуйте, щоб увімкнути живлення, натисніть ще раз, щоб переключатися між режимами, і натисніть і утримуйте близько 3 секунд, щоб повністю вимкнути живлення.
Ідеально підходить для кліторальної або іншої зовнішньої стимуляції, Ignition сам по собі забавний, але його також можна використовувати для покращення багатьох інших іграшок, оскільки він ідеально вписується в основу інших стимуляторів, що утримують кулю.



Незважаючи на розміри, у питаннях функціональності вібро кулі для жінок нічим не поступаються повнорозмірним вібраторам. Серед їх основних переваг: невеликі габарити, потужний вібродвигун, можливість дистанційного керування. Іншими словами, ця секс-іграшка може бути завжди з вами, без ризику бути виявленою та ідентифікованою іншими. Її потужності вистачить для швидкого та інтенсивного оргазму, а віддалене управління додасть до ваших інтимних ігор пікантних ситуацій.

Вібропулі належать до категорії компактних та універсальних стимуляторів, які можуть застосовуватися для впливу на будь-які чутливі ділянки на тілі чоловіка та жінки. Ще більш універсальні характеристики мають вібратори на палець . Окрім мініатюрності, іграшки мають ще одну важливу гідність – вони звільняють руки. Ви продовжуєте здійснювати звичні дії, але вже з потужною підтримкою стимулятора.

Вібропулі – універсальний секс-гаджет, який підходить для стимуляції будь-яких ерогенних зон. Його універсальність позбавляє секс-іграшку тих унікальних характеристик, які мають вібратори кліторальні, дозволяючи приділити головній ерогенній зоні особливу увагу. Кліторальні девайси різноманітні, але матеріали та технології, які у них використані, гарантують індивідуальний підхід у кожному окремому випадку.

Вібропулі підкуповують своєю багатофункціональністю і незважаючи на компактні розміри успішно справляються зі своїм завданням. Якщо ваше тіло потребує більш інтенсивної та масштабної стимуляції, у вашій колекції обов'язково повинні з'явитися жіночі вібростимулятори. Їхні розміри дозволяють вводити іграшку у піхву або впливати на зовнішні ерогенні зони: область клітора, промежину. У першому випадку віброяйця є не лише джерелом задоволення, а й засобом профілактики різних порушень у статевій сфері.

Виробник Baile
Кількість швидкостей вібрації 10
Довжина 100
Діаметр 17
Режим роботи Вібрація
Тип інтимної іграшки Вибропуля
Стать Жіночий
Колір Золотистий
Країна виробник Китай
Тип вібратора Кліторальний
Водостійкість Ні
Матеріал Пластик
Категорія сексшопу Вибропули
Залишіть свій відгук на Віброкуля для стимуляції клітора із загостреним кінчиком золотиста BAILE Mini vive напишіть відгук
Супутні товари
Вибропули