38(098)060-90-90
Графік роботи:
Пн.-Пт. 9:00-20:00
Сб.-Нд. 10:00-18:00
Вібратор реалістичний на присосці з кібершкіри бежевого кольору з пультом ДК Loveclonex Okeanos

Вібратор реалістичний на присосці з кібершкіри бежевого кольору з пультом ДК Loveclonex Okeanos

Артикул 21-00022
1 750 грн
1 487 грн
Немає в наявності
Вібратор реалістичний з присоскою, з дистанційним пультом управління, з кібершкіри, бежевий, 23 х 4.8 см.
LoveClonex – Okeanos 8 – це надзвичайно реалістичний вібратор на присосці, який порадує вас своєю неперевершеною потужністю та високою якістю.
Спеціально розроблений для тих, хто шукає максимально реалістичний досвід, стане знахідкою для любителів справжніх проникнень.
Вібратор, виготовлений із кібершкіри, має неперевершену м'якість і дуже приємний до дотику.
Реалістичний дизайн із чітко вираженими текстурами та рельєфом дозволяє отримати неймовірне задоволення від використання, а варіанти потужних вібрацій забезпечують унікальний оргазм, який неможливо забути.
Одна з найкращих особливостей цього вібратора – його присоска.
Завдяки їй можна закріпити вібратор на будь-якій гладкій поверхні та насолоджуватися ним без використання рук. Реалістичний вібратор на присосці також оснащений дистанційним пультом керування, який дозволяє контролювати функціонал з відстані.
Ви можете використовувати девайс як самостійно, так і разом із партнером.
Кожна його можливість дозволяє насолоджуватися ним разом із другою половинкою та отримати максимальне задоволення. Лубрикант на водній основі не зашкодить ніжній поверхні девайсу і надасть вашим відчуттям необхідну вологу, підвищуючи задоволення.
Для підтримки гігієни та збереження вібратора у вихідному вигляді рекомендується промивати його та обробляти антисептиком для секс-іграшок до та після кожного використання.

Характеристики:
Матеріал – кібершкіра
Довжина – 23 см
Діаметр – 4.8 см
Колір бежевий

Реалістік стимулятори стирають грань між реальними відносинами та світом інтимних гаджетів. Їхня реалістичність висока, а матеріали за тактильними відчуттями нагадують людську шкіру. Для багатьох ці фактори є основними в питаннях отримання сексуального задоволення, хоча існують і ті, хто більше тяжіє до девайсів з футуристичним дизайном, що лише в загальних рисах нагадують статевий орган чоловіка.

Секс-індустрії вдалося створити іграшки, реалістичність яких досягла свого апогею. Якщо вам недостатньо звичайних реалістичних вібраторів із звичних матеріалів, зверніть увагу на жіночі стимулятори з кібершкіри . Заплющте очі і доторкніться до нього. Не лякайтеся – це лише копія, створена з ювелірною точністю. Розплющіть очі, щоб на мить засумніватися в наших словах – він справді виглядає як справжній.

Виробник LOVECLONEX
Довжина 230
Діаметр 48
Колір Бежевий
Тип інтимної іграшки Вібратор
Режим роботи Вібрація
Стать Жіночий
Матеріал Кібершкіра
Країна виробник Польща
Тип вібратора Реалістік
Категорія сексшопу Реалістичні Вібратори
Залишіть свій відгук на Вібратор реалістичний на присосці з кібершкіри бежевого кольору з пультом ДК Loveclonex Okeanos напишіть відгук
Супутні товари
Реалістичні Вібратори